Růžový výtok 5tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
2.7.20 17:17

@Sisi666 Moc děkujeme, snad už teď bude všechno v pořádku, ale ten strach už tam bude pořád.. ale věřím, že teď už se ten náš klučina udrží :andel:
Já bych tam raději zašla kdyby se to opakovalo.. také jsem v 6tt šla na gynekologii kvůli špinění a dal mi utrogestan a klidový režim. Nic za to nedáš :) Lepší tam jít dvakrát zbytečně než jednou pozdě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.7.20 17:45
@TeryK7 píše:
@Sisi666 Moc děkujeme, snad už teď bude všechno v pořádku, ale ten strach už tam bude pořád.. ale věřím, že teď už se ten náš klučina udrží :andel:
Já bych tam raději zašla kdyby se to opakovalo.. také jsem v 6tt šla na gynekologii kvůli špinění a dal mi utrogestan a klidový režim. Nic za to nedáš :) Lepší tam jít dvakrát zbytečně než jednou pozdě :hug:

Já právě byla před těmi 2dny, jak to ze mě na wcku spadlo poprvé, říkal, že jsem zatím moc málo a je to rizikové tohle období, to jsem byla jakoby na pohotovosti na gynekologické ambulanci můj gyndař bude až příští týden.. že teď mi nedokáže nic říct :roll:, krev tam prý neviděl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.7.20 17:48

Ve zprávě mám při potížích dříve, tak uvidím a ráno bych zavolala zas sestře, kdy už bude pan doktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí