Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
tak nevím jestli už blázním, ale pár dní mě hrozně bolí pohyby…ale ne ty co dělá mimi tzv. nahoře nožičkama, ale bolí to až úplně dole v tříslech, vůbec nevim co to tam vyvádí, nedá se s tim ani chodit, je to taková řezavá bolest a kolikrát to vydrží dělat i hodinu v kuse…měla nebo máte to některá taky? Jsem z toho úplně grogy, navíc doma prakticky nic neudělam, protože to fakt bolí… ![]()
Právě že ne, tohle je jenom při pohybech, dokonce se to v těch místech jakoby nadzvedává..jako by tam něco vyváděl hlavičkou nebo rukama, ale nejde mi na rozum, že tak nízko… ![]()
Vždyť zítra začínáš už 39týden, tak čemu se divíš, miminko už je hlavičkou dole a ručičkama si tam mává a hraje, takže v klidu.. já mám to samé ![]()
Lishaa píše:
Ahoj,
tak nevím jestli už blázním, ale pár dní mě hrozně bolí pohyby…ale ne ty co dělá mimi tzv. nahoře nožičkama, ale bolí to až úplně dole v tříslech, vůbec nevim co to tam vyvádí, nedá se s tim ani chodit, je to taková řezavá bolest a kolikrát to vydrží dělat i hodinu v kuse…měla nebo máte to některá taky? Jsem z toho úplně grogy, navíc doma prakticky nic neudělam, protože to fakt bolí…
Ke konci normál,já to měla taky,malý mě dole snad řezal pilou,bolest otřesná,nepříjemná a když měl svoje dny,dělal jen tohle
U prvního dítka jsem to třeba neměla,ale ted u druhého,no mazec.Plašila jsem u mudra a on se jen pousmál ![]()
Taky se ti muzou natahovat vazy, boli to poradne. A jak se jeste drobek trefi rucickou nebo hlavickou je to na palici fakt ![]()