Bolestivé pohyby v tříslech

960
18.5.11 12:38

bolestivé pohyby v tříslech

Ahoj,
tak nevím jestli už blázním, ale pár dní mě hrozně bolí pohyby…ale ne ty co dělá mimi tzv. nahoře nožičkama, ale bolí to až úplně dole v tříslech, vůbec nevim co to tam vyvádí, nedá se s tim ani chodit, je to taková řezavá bolest a kolikrát to vydrží dělat i hodinu v kuse…měla nebo máte to některá taky? Jsem z toho úplně grogy, navíc doma prakticky nic neudělam, protože to fakt bolí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
18.5.11 12:52

že by poslíčci ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.5.11 12:57

Právě že ne, tohle je jenom při pohybech, dokonce se to v těch místech jakoby nadzvedává..jako by tam něco vyváděl hlavičkou nebo rukama, ale nejde mi na rozum, že tak nízko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 13:00

Vždyť zítra začínáš už 39týden, tak čemu se divíš, miminko už je hlavičkou dole a ručičkama si tam mává a hraje, takže v klidu.. já mám to samé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.5.11 13:05

Taky pravda, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.5.11 13:14
Lishaa píše:
Ahoj,
tak nevím jestli už blázním, ale pár dní mě hrozně bolí pohyby…ale ne ty co dělá mimi tzv. nahoře nožičkama, ale bolí to až úplně dole v tříslech, vůbec nevim co to tam vyvádí, nedá se s tim ani chodit, je to taková řezavá bolest a kolikrát to vydrží dělat i hodinu v kuse…měla nebo máte to některá taky? Jsem z toho úplně grogy, navíc doma prakticky nic neudělam, protože to fakt bolí… :zed:

Ke konci normál,já to měla taky,malý mě dole snad řezal pilou,bolest otřesná,nepříjemná a když měl svoje dny,dělal jen tohle :roll: :roll: :lol: :lol: U prvního dítka jsem to třeba neměla,ale ted u druhého,no mazec.Plašila jsem u mudra a on se jen pousmál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 13:19

Nemáš zač, v klidu.. a užívej si poslední dny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
18.5.11 13:27

Taky se ti muzou natahovat vazy, boli to poradne. A jak se jeste drobek trefi rucickou nebo hlavickou je to na palici fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí