Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny snažilky o miminko i čekající miminka ![]()
Já sama mám doma tři princezny a čekáme čtvrtý přírůstek,jsem už v 19 tt
moc se těšíme i když to zatím vypadá zase na holčičku ![]()
Minulý rok jsem prodělala zamlklé těhu v 7tt,což pro mě byl dost šok a dlouho jsem se z toho vzpamatovávala
a dokonce do 14tt jsem se bála o miminku mluvit,říkala jsem si co kdyby přestalo bít srdíčko..no pořád se bojím,ale to asi my všechny ![]()
Budu ráda když se ke mě někdo připojí a uděláme super partičku,kde si budeme navzájem radit a pomáhat ve snažení o miminko,během těhotenství a po porodu ![]()
Ještě mě napadlo,kdyby se nás tu sešlo více a chtěly byste soukromí,aby každý nečetl co si tu případně budeme psát,můžeme se schovat za zdí a vytvořit si skupinu
![]()
Ahoj Hejhulko, jsem tu nová a ráda bych se připojila do nějaké skupiny. Že jsem těhotná, jsem zjistila teprve před pár dny a jak se tu probírám jednotlivými tématy, mám pocit, že nikam nepatřím
Smím se přidat k Tobě, i když máš asi tak 10tt náskok? ![]()
Ahoj Luci ![]()
určitě se přidej,budu moc ráda a gratuluju k těhotenství ![]()
takže jsi asi v 9 tt?a co že tak pozdě jsi na to přišla? ![]()
teď jsem se mrkla na tvůj metřík,jsi v 5tt,já jsem v 19tt ![]()
Koukám, že ani číst pořádně neumím, Ty už jsi 19tt? Tak to Ti závidím, já budu mít minimálně do 13tt nervy, aby bylo vše ok. Už jednou jsem na konci 1.ho trimestru o mimi přišla. Teď ale beru už od ovulace Duphaston, tak snad to zvládneme až do konce ![]()
Luci9 píše:
Koukám, že ani číst pořádně neumím, Ty už jsi 19tt? Tak to Ti závidím, já budu mít minimálně do 13tt nervy, aby bylo vše ok. Už jednou jsem na konci 1.ho trimestru o mimi přišla. Teď ale beru už od ovulace Duphaston, tak snad to zvládneme až do konce
já jsem taky měla nervy do 14tt než jsem po měsíci byla na kontrole,bylo to hrozný čekání
ale při tom zamlklém těhu jsem špinila a krvácela hned od začátku,a teď mi nebylo nic,takže pokud jsi zatím vpořádku,tak si myslím,že bude vše dobré,musíš věřit
hodně se dopuj vitamínem c-pomeranči,kiwi apod,je dobré na dělení buněk ![]()
Jojo, dobírám GS mamavit, asi 2měsíce baštím kys.listovou a už mám připravený femibion 800, prý je dobrý… ![]()
Jinak mi nic není, asi byl problém fakt jen v progesteronu…dr. mi nasadil Duphaston a hned 1.cyklus se zadařilo (na 1 pokus, jindy jsme se doma nesešli
). Blbé je, že dělám noční dvanáctky ![]()
Luci9 píše:
Jinak mi nic není, asi byl problém fakt jen v progesteronu…dr. mi nasadil Duphaston a hned 1.cyklus se zadařilo (na 1 pokus, jindy jsme se doma nesešli). Blbé je, že dělám noční dvanáctky
to znám,když to plánuješ tak nic a pak stačí jedno šťouchnutí a je to ![]()
ten femibion je lepší než mamavit,ale tu listovku ber dál
zkus si u gynekologa vyjednat rizikové těhu,kdy jdeš na 1.kontrolu?z krve už to uvidí a třeba už teď by viděl sliznici a dutinku
to mu stačí k potvrzení těhu ![]()
S doktorem jsem mluvila 2dny po vysazení Duphastonu, tak mi řekl, že to je superrychlost, hned v 1.cyklu léčby…a znovu mi ho nasadil s tím, že mám přijít 6.6., že dřív to nemá cenu. Nejhorší je, že mi to vychází mezi nočníma, navíc končím v 5:20 a k dr. mám jít na 10.hod. Myslím, že pokud to bude ok, nechá mě doma. Při posledním těhu říkal, že už by si to na triko nevzal a že po potratu se to snadno obhájí, i kdyby se v tom někdo šťoural…
ahojda
já sice nejsem těhu a ještě pár měsíců se snažit nebudem ale vidím nové téma tak jsem se chtěla juknout ![]()
Nooo jste tady dvě a take ukecané
![]()
Gratuluji k bobiškům v bříšku ![]()
Luci9 - jestli budeš mít možnost být doma tak určitě buď
, já jsem tak trochu tajně pracovala až do pátého měsíce a těhu jsem si jaksi nestihla ani užít ![]()
Ahojte holky......Ja take jeste nejsem tehotna, ale zaciname se snazenim…Hejhulko- ty mas 3 holcicky? To musi byt u vas veselo
A co tatinek, jak dava tenhle holcici spolek?
Asi touzi po chlapeckovi, vid?
Dík Tero:)1, pokusím se zůstat doma co nejdřív, už jenom kvůli těm nočním. Dělám v kasínu, takže nic moc prostředí pro těhotnou…uvidím, co řekne doktor.
Ahoj Misko219, budeme rády
Čekáš holčičku, nebo ještě nevíš? Myslela jsem podle růžového metříku ![]()
Příspěvek upraven 18.05.11 v 12:08