Snažilky a Těhulky

16908
18.5.11 07:50

Snažilky a Těhulky

Zdravím všechny snažilky o miminko i čekající miminka :-)
Já sama mám doma tři princezny a čekáme čtvrtý přírůstek,jsem už v 19 tt :wink: moc se těšíme i když to zatím vypadá zase na holčičku :mrgreen:
Minulý rok jsem prodělala zamlklé těhu v 7tt,což pro mě byl dost šok a dlouho jsem se z toho vzpamatovávala :cry: a dokonce do 14tt jsem se bála o miminku mluvit,říkala jsem si co kdyby přestalo bít srdíčko..no pořád se bojím,ale to asi my všechny :srdce:
Budu ráda když se ke mě někdo připojí a uděláme super partičku,kde si budeme navzájem radit a pomáhat ve snažení o miminko,během těhotenství a po porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16908
18.5.11 07:52

Ještě mě napadlo,kdyby se nás tu sešlo více a chtěly byste soukromí,aby každý nečetl co si tu případně budeme psát,můžeme se schovat za zdí a vytvořit si skupinu :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4036
18.5.11 08:05

Ahoj Hejhulko, jsem tu nová a ráda bych se připojila do nějaké skupiny. Že jsem těhotná, jsem zjistila teprve před pár dny a jak se tu probírám jednotlivými tématy, mám pocit, že nikam nepatřím :-( Smím se přidat k Tobě, i když máš asi tak 10tt náskok? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.5.11 08:07

Ahoj Luci :mavam:
určitě se přidej,budu moc ráda a gratuluju k těhotenství :srdce:
takže jsi asi v 9 tt?a co že tak pozdě jsi na to přišla? :-)
teď jsem se mrkla na tvůj metřík,jsi v 5tt,já jsem v 19tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4036
18.5.11 08:10

Koukám, že ani číst pořádně neumím, Ty už jsi 19tt? Tak to Ti závidím, já budu mít minimálně do 13tt nervy, aby bylo vše ok. Už jednou jsem na konci 1.ho trimestru o mimi přišla. Teď ale beru už od ovulace Duphaston, tak snad to zvládneme až do konce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.5.11 08:15
Luci9 píše:
Koukám, že ani číst pořádně neumím, Ty už jsi 19tt? Tak to Ti závidím, já budu mít minimálně do 13tt nervy, aby bylo vše ok. Už jednou jsem na konci 1.ho trimestru o mimi přišla. Teď ale beru už od ovulace Duphaston, tak snad to zvládneme až do konce :-)

já jsem taky měla nervy do 14tt než jsem po měsíci byla na kontrole,bylo to hrozný čekání :roll: ale při tom zamlklém těhu jsem špinila a krvácela hned od začátku,a teď mi nebylo nic,takže pokud jsi zatím vpořádku,tak si myslím,že bude vše dobré,musíš věřit :wink: hodně se dopuj vitamínem c-pomeranči,kiwi apod,je dobré na dělení buněk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4036
18.5.11 08:19

Jojo, dobírám GS mamavit, asi 2měsíce baštím kys.listovou a už mám připravený femibion 800, prý je dobrý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4036
18.5.11 08:23

Jinak mi nic není, asi byl problém fakt jen v progesteronu…dr. mi nasadil Duphaston a hned 1.cyklus se zadařilo (na 1 pokus, jindy jsme se doma nesešli :lol: ). Blbé je, že dělám noční dvanáctky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.5.11 08:29
Luci9 píše:
Jinak mi nic není, asi byl problém fakt jen v progesteronu…dr. mi nasadil Duphaston a hned 1.cyklus se zadařilo (na 1 pokus, jindy jsme se doma nesešli :lol: ). Blbé je, že dělám noční dvanáctky :-(

to znám,když to plánuješ tak nic a pak stačí jedno šťouchnutí a je to :lol:
ten femibion je lepší než mamavit,ale tu listovku ber dál :wink: zkus si u gynekologa vyjednat rizikové těhu,kdy jdeš na 1.kontrolu?z krve už to uvidí a třeba už teď by viděl sliznici a dutinku :wink: to mu stačí k potvrzení těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4036
18.5.11 08:52

S doktorem jsem mluvila 2dny po vysazení Duphastonu, tak mi řekl, že to je superrychlost, hned v 1.cyklu léčby…a znovu mi ho nasadil s tím, že mám přijít 6.6., že dřív to nemá cenu. Nejhorší je, že mi to vychází mezi nočníma, navíc končím v 5:20 a k dr. mám jít na 10.hod. Myslím, že pokud to bude ok, nechá mě doma. Při posledním těhu říkal, že už by si to na triko nevzal a že po potratu se to snadno obhájí, i kdyby se v tom někdo šťoural…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
18.5.11 09:27

ahojda
já sice nejsem těhu a ještě pár měsíců se snažit nebudem ale vidím nové téma tak jsem se chtěla juknout :mrgreen:
Nooo jste tady dvě a take ukecané :mrgreen: :mrgreen:
Gratuluji k bobiškům v bříšku :kytka:

Luci9 - jestli budeš mít možnost být doma tak určitě buď :palec: , já jsem tak trochu tajně pracovala až do pátého měsíce a těhu jsem si jaksi nestihla ani užít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.5.11 10:17

Ahojte holky......Ja take jeste nejsem tehotna, ale zaciname se snazenim…Hejhulko- ty mas 3 holcicky? To musi byt u vas veselo :wink: A co tatinek, jak dava tenhle holcici spolek? :lol: Asi touzi po chlapeckovi, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4036
18.5.11 10:51

Dík Tero:)1, pokusím se zůstat doma co nejdřív, už jenom kvůli těm nočním. Dělám v kasínu, takže nic moc prostředí pro těhotnou…uvidím, co řekne doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.5.11 11:43

Ahoj holky můžu se kvám přidat??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4036
18.5.11 11:58

Ahoj Misko219, budeme rády :palec: Čekáš holčičku, nebo ještě nevíš? Myslela jsem podle růžového metříku :wink:

Příspěvek upraven 18.05.11 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky