Streptokok a těhotenství

Anonymní
18.5.11 08:20

streptokok a těhotenství

Ahojky chtěla bych se prosím zeptat na jednu věc. Přítel byl dnes u lékaře a ten mu zdělil že má v krku streptokoka, tudíž bere antibiotika. My se ale už přes týden snažíme o miminko můžeme se snažit normálně dál?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
18.5.11 08:26

podle mě můžete, ale zajdi si taky na výtěr z krku, budeš mít toho streptokoka asi taky, my jsme si ho s manžou takhle předávali, takže jsme brali nakonec antibiotika oba
jen doktorovi řekni, že se snažíte aby ti kdyžtak dal penicilin, ten v těhu nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.11 08:28

No jenže já ho měla asi tak zhruba před měsícem. Nyní mi zatím nic není tak doufám, že se mi to už nevrátí

• Citovat
  • Upravit
20777
18.5.11 08:50

Pokud ho teď má manžel, máte ho opět oba. Je potřeba, aby se přeléčila celá rodina najednou (takže ty i manžel). Nám tenkrát doktor doporučil, ať se snahou počkáme až po přeléčení, takže jsme to o měsíc odložili, oba se přeléčili. Pak se mi za nějaký čas podařilo otěhotnět a výsledek byl ten, že jsem streptokoka pak měla před porodem stejně pozitivního. On se v těle běžně vyskytuje, jedná se jen o množství. Řeší se to pak jen tím, že se před porodem musí stihnout dát ve dvou dávkách pomocí kapačky antibiotika, aby se nenakazilo miminko při průchodu porodníma cestama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
18.5.11 09:12

přesně tak je nutný se přeléčit současně, já před 14dny taky dobrala antibiotika taky jsem měla zase streptokoka, mě přijde, že ho mám snad pořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.5.11 09:30

Goldenko, streptokoka má v sobě velké procento žen a málokterá se ho někdy zbaví. Bohužel, u nás se s tím taky bojovalo a bez úspěchu, takže jsme se s manželem shodli na tom, že na to už kašlem a nebudem se trápit a je nám líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.11 09:43

A můžu se zeptat, ale ten stěr v tom 36tt se dělá na streptokoka v pochvě ne? Jinak když jsem měla toho streptokoka já tak tu u mě byl táta sourozenci a nic nedostali, tak si nemyslim, že bych to musela bezpodmínečně dostat i já, no počkam a kdyby se objevili nějaké příznaky tak hned jdu doktorce jinak si myslim to nemá smysl řešit

• Citovat
  • Upravit
20777
18.5.11 09:56

Promiň a vy se nelíbáte? Ono je to hned. Akorát se nemusí přemnožit a někteří lidé ho mají v sobě pořád a stávají se bacilonosiči (takže u nich choroba nikdy nepropukne).

Být tebou, tak to udělám tak, jak jsi napsala. Prostě to neřeš, dokud tě to nebude „tlačit“ :nevim: A třeba to bude v poho :nevim:
Přeju co nejdřív // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.11 10:02

Ale jo líbáme, ale když jsem to měla já tak odemě taky nic nechytl. Ale teď už je to jedno, jinak díky za rady

• Citovat
  • Upravit
12681
18.5.11 10:25

já mám pocit, že ho mívám co skoro pořád, bez problémů, pak se nachladím a hned se mě rozjede angína, takže se to přeléčí a na chvíli je to zase dobrý
ve 36.tt se to dělá z pochvy, to mě teprve čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.1.12 13:05

Ja jsem vubec nevedela ze mam streptokoka. Mela jsem predcasy porod 24+2 a zjistili streptokoka krety to zpusobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucienkaaaaa1245
22.5.13 10:11

Ahoj pořád dokola mám, streptokoky a hemofily a vše možné, lékař si se mnou neví rady, pořád dokola antibiotika? nevíte co s tím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky