Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem.Už se tu pohybuji v diskuzích těhulek,ale ještě jsem nenarazila na diskuzi budoucích maminek,které jsou na začátku těhotenství a již mají 2 děti.Najde se tu nějaká maminka potřetí těhotná?
Ahojky,já sice jsem ještě snažilka a o třetí se pokoušíme,ale gratuluji ![]()
Tak to také všem gratuluji.Já mám dceru /letos 13 let/a syna /letos 12 let/.Jako mladá,tak si to teď chci pořádně užít.Zatím 5.5.potvrzen gest.váček v děloze,teď 24.5.jdu na UZV,snad už tam bude
.A co Vás vedlo k rozhodnutí do třetice,jednou dokonce do čtveřice?
kibooolka píše:
Ahojky,já sice jsem ještě snažilka a o třetí se pokoušíme,ale gratuluji
Ono se zadaří,doufám co nejdříve…
tiez vsetkym gratulujem ![]()
u nas je za rozhodnutim jednoducho pocit, ze je u nas miesto este pre niekoho dalsieho, tuzba po tretom miminku ![]()
Tak - u nás syn-7let-1třída a dcerka 3-od září školka.A já jsem se vdávala s tím že když to půjde chtěla bych 3 děti.Moje mamka mě pořád tvrdila že mě to přejde-no po porodu mě to vždycky na chvíli přešlo a pak to zase přišlo
Já jsem mezi dětma měla ZT v 16tt
jinak jsem chtěla menší věk. rozdíl.Ale je to tak jak to mělo být Mára si Lucinku vycvičil k obrazu svému- už spolu válí fotbal, hokej
A ted chceme překvápko, tak uvidíme jestli to vydržíme.No Mareček by chtěl bráchu a Lucik se těší na miminko.Katka
Matenko- já mám taky pocit,že mi tady ještě někdo chybí
jinak včera tripl testy-OK
holky kolik je vám let? Mě ted v dubnu 33.A připadám si jak exot každej se mě ptá jestli jsme to plánovali a ježíši apod.Rodiče teda naprosto ok, jen prababi co s ní bydlíme to nemůže rozdejchat ![]()
KRML, ja budem mat ked sa maly narodi 34 a tiez sa stretavam s rovnakym udivom. snad 90% ludi, ktorym povieme ze cakame tretie mimi sa pyta ci bolo planovane a ze mame velku odvahu. mne to tak nepripada, jednoducho sme to tak citili. toto je moje sieste tehu, mam za sebou 3× ZT, ale teraz som uz optimista.
tiez som chcela prekvapko, ale posledne dni pred morfo uzv som uz bola nevrla a strasne zvedava… z prekvapka nic nebude, cakame chlapceka ![]()
Mě je 32.Já si chci mimčo fakt užít.Akorát dcera chce sestru a syn bratra,takže to nemám jednoduché
Manžel to nechce vědět,říkal,že tentokrát si to nenecháme říct,ale to já fakt nevím,jestli vydržím… ![]()
u nas to bolo naopak, dcera chcela sestru, syn brasku, ale spokojni su aj tak obaja… ona je mala nadsena z akehokolvek babatka ![]()
medvidek píše:
Ahojik.Já už po 4.
To jsi chtěla nebo to není plánované?
matenka32 píše:
u nas to bolo naopak, dcera chcela sestru, syn brasku, ale spokojni su aj tak obaja… ona je mala nadsena z akehokolvek babatka
No jak naopak,však to máme stejné.. ![]()