Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,já se hlásím taky
.Mám 2 syny 13 let a devět měsíců
.Nejmladší budou od sebe 14 měsíců,takže záhul,ale zvládneme to
.
Ahoj přidávam se mám syna 10 let, dceru 7 let a koncem listopadu bude mimísek ![]()
kamikaa píše:
Ahoj,já se hlásím taky.Mám 2 syny 13 let a devět měsíců
.
Gartuluji,víš už pohlaví?
manca 1 píše:
Ahoj přidávam se mám syna 10 let, dceru 7 let a koncem listopadu bude mimísek
Gratuluji,taky chce syn brášku a dcera sestřičku? ![]()
Zuzka 79 píše:kamikaa píše:Gartuluji,víš už pohlaví?
Ahoj,já se hlásím taky.Mám 2 syny 13 let a devět měsíců
.
Zuzka: Ahoj ano taky to máme tak my s dcerou chceme holčičku a syn s tátou chlapečka
![]()
Také se hlásím
Mám doma dvě holčičky, 7 a 9 let. Mně je 32, miminko čekáme v říjnu. Už jsem docela alergická na dvě otázky
Za prvé, jestli jsme mimčo plánovali a pak na reakci, že už to snad teď bude kluk. Miminko jsme chtěli, ale rozhodně ne proto, že mermomocí chceme kluka, je nám to naprosto jedno. Ale přijde mi, že to snad nikdo nedokáže pochopit ![]()
Luci jak říkáš u nás je to to samé,máme dvě holky(6a 8let),a též se všici ptají,jestli to bude kluk,a jestli jsme tedy zkoušeli kluka atd.
Ahoj holky můžu se taky přidat??Čekám třetí mimi, dnes jsem 22+6 podle PM ale podle UZ jsem už 23+3. Doma máme syna 13 let a dcerku 1 rok a 9 měsíců. Dceru stále kojím tak je to trošku náročnější, ale dá se to zvládnout.
Holky,vy jste zkušenější
můžu se zeptat na něco intimního?Já už si to nepamatuju jak jsem to měla ![]()
kibooolka píše:
Holky,vy jste zkušenějšímůžu se zeptat na něco intimního?Já už si to nepamatuju jak jsem to měla
Jen se ptej ![]()
Tak první je bílý výtok ale nesvědí ani nezapáchá - mohl by za to clost? a druhý nahmatala jsem si na pravé straně podbřišku bouli
při zmáčknutí bolí jinak né ![]()
kibooolka- tak ten výtok je v těhotenství normální ale nesmí svědit a zapáchat. Má to hodně těhotných, já taky.
Ale stou bulkou asi budeš muset k lékaři to teda nevím co by to mohlo být.