Potvrzení praxe
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Kfětoslava píše:
Já studuji jinou školu, ale jen píšu, že u nás si praxi umí ověřit, toť vše.
Jen ses ptala, jestli si u nich praxi neoveruji. A psala, ze musite napsat datum a misto praxe. Nic o tom, ze si tam potom volaji, jsi nepsala.
Jinak si myslim, ze si praxi umi overit vsude, kdyz chteji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ne, nemám spolužačku, která by mi to potvrdila, jsem tam jediná z jižní Moravy a celkově se až tak neznáme, abychom toto dělaly. U nás portfolio dělají jen studenti na denním studiu. U nás dálkařů dodáváme jen potvrzení a píšeme si denik praxí, takové postřehy z praxe, co nás zaujalo, co jsme dělaly, ale to máme jen pro sebe, to metodikovi praxí ukazovat nebudeme, to si budeme brát s sebou ke státnicím. Minulý rok jsme přišly do kanclu, odevzdaly potvrzení, doktorka nám do zapsala a hotovo. Možná si to ověřují u deňáků, ale u nás rozhodně ne.
Tak zkus domluvit nekoho, kdo by ti potvrzeni dal s tim, ze by sis to odchodila pozdeji. Nemate skolu nebo skolku u vas, kde mas zname?? Nebo vetsinou i na byvale skole dost casto radi pomuzou. Ja takhle sla na vsechny praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja Ne, nikde známé nemám. Tam kam jsem chodila na ZŠ už mne nikdo nezná. Co jsem se dívala na jejich stránky, tak je to tam komplet obměněno. Právě proto píšu, jestli je tu někdo z Hodonínska nebo Břeclavska, kdo by mi mohl pomoci. Během května a června mám nejvíc zkoušek, o prazdninách jedeme na dovolenou, fakt nevím jak to udělat. ![]()
- Citovat
- Upravit
No, pokud nemas zname, tak holt asi budes muset nabidnout neco za neco.
Osobne si nedovedu predstavit, ze za mnou prijde nekdo cizi, kdo potrebuje jen razitko a dal nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja No právě, proto jsem tak bezradná a doufala jsem, že tu najdu někoho, kdo by mi mohl pomoci. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@P4ja No právě, proto jsem tak bezradná a doufala jsem, že tu najdu někoho, kdo by mi mohl pomoci.
Uvidíš no, já bych na to ale nepoléhala a spíš se snažila se domluvit a opravdu si něco odchodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@P4ja Ale kdy to odchodím, to netuším.
No bohužel, já si to taky musela odkroutit všechno a ani mně neuznali to, že učím. Takže jsem musela chodit v době, kdy jsme u nás měli prázdniny. Zrušila jsem kvůli tomu hory, ale jinak se nedalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja A na jaké univerzitě jsi byla? U nás si to holky potvrdí v práci a mají vystaráno. Je to nespravedlivé. Nemusí si brát žádné volno. Je to nespravedlivé, že my, co jsme mimo školství si musíme brát dovču nebo to různě lepit a ony to mají v rámci práce bez starostí. Bylo nám řečeno, že by to nemělo být tam, kde pracujeme, ale všechny holky to loni přinesly z práce a nikdo to nekontroloval. To by se museli zbláznit kontrolovat každou dálkařku. Navíc náš metodik je hrozně vytížený, že bude rád, když si přijde pro ta potvrzení.
- Citovat
- Upravit
Já byla na MU a normálně jsem musela jinam. Nešlo to jinak. A to ve škole dělám. Tak zase na druhou stranu, kdo jiný by měl mít povinnost praxe než ten, co pracuje mimo obor. To mně přjde logické.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja Jo jasně, jen že jim prochází to, že si to dělají v práci a nikdo si to neověřuje. Jsem na jiné univerzitě, tak to nemáme stejné.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@P4ja Jo jasně, jen že jim prochází to, že si to dělají v práci a nikdo si to neověřuje. Jsem na jiné univerzitě, tak to nemáme stejné.
Tak, jak jsem psala. Chapu to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak třeba neplacené volno? Nebo oželet dovolenou, zůstat doma a odchodit praxi? Právě proto, že nepracuješ ve školství, bys měla tu praxi absolvovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Murka Neplacené volno? To už jsem si brala na povinný týdenní výjezdní kurz. V pátek výuky od rána do večera, takže vždy celý den pryč. Na zkoušky v týdnu musím odjíždět dřív. Už to mám pomalu na vyhazov. Ještě to musím rok vydržet. Pak budu moct pracovat ve školství, už mám slíbenou práci, ale teď nemůžu ztratit současnou práci, kde mi už vyhrožují. Asi s tou praxí nemám šanci, díky za rady všem.
- Citovat
- Upravit
Ne, nemám spolužačku, která by mi to potvrdila, jsem tam jediná z jižní Moravy a celkově se až tak neznáme, abychom toto dělaly. U nás portfolio dělají jen studenti na denním studiu. U nás dálkařů dodáváme jen potvrzení a píšeme si denik praxí, takové postřehy z praxe, co nás zaujalo, co jsme dělaly, ale to máme jen pro sebe, to metodikovi praxí ukazovat nebudeme, to si budeme brát s sebou ke státnicím. Minulý rok jsme přišly do kanclu, odevzdaly potvrzení, doktorka nám do zapsala a hotovo. Možná si to ověřují u deňáků, ale u nás rozhodně ne.