Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
3. 11. jdu na 1. screening, muj gynekolog do ordinace kvuli covidu momentalne nepousti partnery.
Nevite nahodou, jak to je ted v Thomayerovce? Jestli ho pusti se mnou, nebo bude muset cekat na chodbe?
Diky
.
@Tessiee píše:
Ahoj holky,
3. 11. jdu na 1. screening, muj gynekolog do ordinace kvuli covidu momentalne nepousti partnery.
Nevite nahodou, jak to je ted v Thomayerovce? Jestli ho pusti se mnou, nebo bude muset cekat na chodbe?
Diky.
A volala jsi tam? Dívala se s na jejich stránky? Vsadím se, že by to bylo rychlejší, než to, co ti trvalo napsat tenhle dotaz.
Vážně to zkus. ![]()
Tyjo, diky ze odpovidate k tematu! ![]()
Jelikoz me to napadlo az ted, kdy maji po pracovni dobe, tak ne, nevolala jsem tam a stranky jsem samozrejme nejdriv projela
.
Ptam se, jestli nahodou treba nekdo nebyl tenhle tyden, kdy se menila covid pravidla, nez tam budu v patek volat.
Lidi se tu ptaji na vetsi hovadiny
.
O muj cas se bat nemusite.
@Tessiee píše:
Tyjo, diky ze odpovidate k tematu!
Jelikoz me to napadlo az ted, kdy maji po pracovni dobe, tak ne, nevolala jsem tam a stranky jsem samozrejme nejdriv projela.
Ptam se, jestli nahodou treba nekdo nebyl tenhle tyden, kdy se menila covid pravidla, nez tam budu v patek volat.
Lidi se tu ptaji na vetsi hovadiny.
By mě zajímalo který pravidla co se měnily s tím mají něco společného. ![]()
Vzhledem k tomu, že od 1. se vše mění, zavolala bych přímo tam, u nás byl možný doprovod pokud partner doložil certifikat o očkování, nebo negativní výsledek testu… jak to bude po zpřísnění těžko říct ![]()
Partner byl, do telefonu, když jsem se objednavala, tak říkali, ze je povoleny jeden doprovod.
Ale teda nikde jsem se nesetkla, ze by nepustili, normálně ke gynekologovi ho neberu, to mi přijde zbytečne. Ale na screening ano. A mamka se mnou byla na 4D ultrazvuku a taky v pohodě. ![]()
@Tessiee píše:
Tyjo, diky ze odpovidate k tematu!
Jelikoz me to napadlo az ted, kdy maji po pracovni dobe, tak ne, nevolala jsem tam a stranky jsem samozrejme nejdriv projela.
Lidi se tu ptaji na vetsi hovadiny.
Vzhledem k tomu, že se situace mění kazdy den a nikdo neví, co ti šašci ještě vymyslí, tak je trošku bezpředmětné ptát se těch, co byli teďJinak mně to přijde delší dobu stejné. Doprovod respirátor s po nás chtěli ještě vyplnit papír, že nemáme karanténu, nepotkali jsme nakaženého atd. Nebo, co myslíš, že se měnilo ve vztahu k návštěvám Dr? Kromě toho, že spousta nemocnic už zakázala návštěvy. Nic, co by obecně zakazovalo doprovod k lékaři, jsem nezaznamenala.
My jdeme v pondeli do Gennetu a partner semnou normalne muze ![]()
@Petrussee píše:
Partner byl, do telefonu, když jsem se objednavala, tak říkali, ze je povoleny jeden doprovod.Ale teda nikde jsem se nesetkla, ze by nepustili, normálně ke gynekologovi ho neberu, to mi přijde zbytečne. Ale na screening ano. A mamka se mnou byla na 4D ultrazvuku a taky v pohodě.
V Podoli behem jara doprovod do ordinace nepousteli, tak bych na to nespolihala ani ted.
@Jaja08 my už to máme za sebou a byl v červenci na prvním, v září na druhem, v říjnu 4D ultrazvuk a v pohodě, včera jsem měla 3. a videla jsem v čekárně, ze byl někdo s partnerem, ja už ho nebrala..pokaždé jsem byla jinde a všude v pohodě
, samozřejmě se každý musí zeptat, když vola nebo než tam jde
, ted to zase roste, takže se to muže změnit