Používání sušičky lg

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
19.9.19 21:47

Používání susicky lg

Ahoj, :mavam:
Omlouvam se za sloh ale potrebuji poradit :lol: jaký program nejvíce používáte u susicky lg? Koupili jsme si lg RC91U2AV3W. Včera jsem poprvé susila ručníky na program ručníky a dobrý. Dneska jsem ji zapla na program smíšené prádlo a prádlo jsem vyndala vlhké :?
Mela.jsem tam nastaveno žehlení a skříň a nejdřív to susilo 1h a 20min a když už se to blížilo k 10min tak se to preplo zase na 20 min a takhle mi to udělalo asi 2×. Nemáte někdo nějaký tip jak používat?? Z toho návodu nejsem vůbec moudrá :D 8o
Děkuji Vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35756
19.9.19 22:00

Mám jinou značku, ale na žehlení je vždycky vlhké. To vychytáš časem. Jinak většina sušiček si sama upravuje čas podle suchosti prádla. Smíšené prádlo je se syntetikou, to se suší na menší teplotu a míň, taky to mívám vlhký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.9.19 22:20

@pikola asi blbá otázka ale chápu to dobře že tedy mám dávat jen skříň bez žehlení a mám zvlášť syntetiku tak zítra vyzkouším tu. Jsem z toho byla docela zklamaná :,( :D těšila jsem se že zmizí susaky z bytu a že prádlo vyndam suché :D :D ale jak říkáš musím to vychytat :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
19.9.19 22:21

@Sarka19 Mám předvolený oblíbený program „Bavlna“ + zvyšuji výkon na „Velmi suché“, protože na program „Skříň“ jsem měla často prádlo vlhké. Jinak prodlužování času sušení je normální, na začátku je tam nějaký odhad, pak se to průběžně upravuje podle čidla, které je uvnitř sušičky a snímá vlhkost prádla.

Jo a ještě takový tip - konkrétně u té LG mám vysledované, že má tendenci nedosušit prádlo zejména tehdy, když není moc plný buben. Naopak pokud mám sušičku narvanou, tak je prádlo krásně suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
19.9.19 22:23

@Sarka19 Jinak teda suším na program „Bavlna“ i syntetiku, fakt prádlo před nacpáním do sušičky netřídím… ;-) Každopádně pokud bys měla občas nedosušeno, tak tam ještě hoď program „Rychlé sušení“. Je to cca na 50 minut a dosuší se ti to. Ale jak říkám - já se toho fakt nebojím a suším na vyšší výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.9.19 22:24

@Leli83 ještě s ní právě vůbec neumím :D :lol: ani nevím zda tam takový program ( velmi suche) mám :lol: :lol: bála jsem se to právě narvat protože jsem si myslela opak :D že když narvu buben tak bude vlhke :D děkuji za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.9.19 22:28
@Leli83 píše:
@Sarka19 Jinak teda suším na program „Bavlna“ i syntetiku, fakt prádlo před nacpáním do sušičky netřídím… ;-) Každopádně pokud bys měla občas nedosušeno, tak tam ještě hoď program „Rychlé sušení“. Je to cca na 50 minut a dosuší se ti to. Ale jak říkám - já se toho fakt nebojím a suším na vyšší výkon.

Děkuji, zítra si s tim zkusím pořádně pohrát :) taky to třídit nebudu, protože na jakýkoliv štítek se podívám je tam napsáno nesusit :D tak jsem se na to vyprdla :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35756
19.9.19 22:53

Pokud ale budeš sušit úplně do sucha a různě tlusté materiály počítej, se na že se ti nějaké věci srazí. Do délky většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
19.9.19 23:04

S dovolením se háčkuji a budu sledovat případné typy. Taky s pračko/sušičkou LG zatím bojuju. První pokus trval vyprání+sušení skoro šest hodin a bylo to zmuchlaný, že se ani prádlo nedalo rozžehlit, tak jsem se na to vyprdla a dokud bylo hezky, sušila jsem venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
20.9.19 08:43

@pikola Mám zkušenost, že se sráží hlavně ne moc kvalitní věci. Konkrétně třeba můžu jmenovat manželova trička a polokošile z CA, jsou vždycky širší jak delší. Ale ty stejně ještě žehlím, takže to zase žehlením zpátky vytáhnu. :lol: Jinak třeba dětské oblečení (trička, leginy, tepláky, mikiny) drží v pohodě, kupuji hlavně české značky a ty jsou v podstatě šité už s nadměrkem pro případné sražení. Dokonce na štítcích všude je, že to do sušičky nesmí. Suším a jsou to držáky. Takže vyzkoušet, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný