Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj v kauflu maji ted v akci 3litr. perwoll pouzivate? jeste jsem ho nikdy nemela.Diky za rady.
@kikinkapokorna kup, vyzkoušej. Každému vyhovuje něco jiného, pro mě perwoll není tak špatný. ![]()
Používám na černý prádlo a zatím se osvědčil, ale jak píše @martina.se každýmu vyhovuje něco jiného ![]()
Používám růžový na jemné prádlo a svetry, a bílý na záclony.
@kikinkapokorna pouzivam ten ruzovy na svetry a jemne pradlo.
Mám snad všechny různé druhy a je to bezvadné, prádlo po něm dlouho a krásně voní takže už nepoužívám aviváž. Nejvíc mi voní ten modrý briliant.
Já taky používám, na barevné ten modrý, bílý a růžový na svetry.Na černé prádlo jsem ještě neměla, tak nevím jaký je… ![]()
Používám ten na tmavé prádlo a taky spokojenost. Ale je pravda, že já jsem spokojená se vším.
Ne, sepírá se úplně stejně a navíc to prádlo hrozně rychle zatuchne a musí se prát znovu… ![]()
Předpokládáš správně
… opravdu to nevrátí zpět krásně černou barvu a ani jinou barvu. Zkoušela jsem to
co se týče praní od začátku kdy je prádlo třeba nové, tak to jsem vydržela chvíli, pak jsem to přestala kupovat, ale za tu dobu jsem si nevšimla rozdílu, nehledě na to, že mě ten černý Perwoll smrdí jak nějakej lacinej jar… :-/