Povlečení z mikroplyše - jak se v něm spí?

36504
15.12.13 17:21

Povlečení z mikroplyše

Máte doma? Jak se v něm spí? Docela o něm uvažuji na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
15.12.13 17:25

Pro dospele je perfektni, ale musi byt v pokoji chladneji, protoze dost hreje. Moje 19m dcera ho ma taky, ale ji asi nevyhovuje, protoze ma vzdy promocene vlasky z polstarku, i kdyz je jinak prikryta treba jen slabou deckou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.12.13 17:26

Jo a mame povleceni sleepwell.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438

My máme a od podzimu do jara v ničem jiném nespíme. Máme od Sleepwell, předtím jsme měli od Dadky a to bylo hrozné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438

@LucieSy jojo, hřeje fakt hodně. V ložnici ani v zimě díky tomu netopíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.12.13 17:31

Na mne je to moc teple, ale prosteradla jsou super.

• Citovat
  • Upravit
36504
15.12.13 17:36
@jannda píše:
My máme a od podzimu do jara v ničem jiném nespíme. Máme od Sleepwell, předtím jsme měli od Dadky a to bylo hrozné :cert:

Jo? A v čem byl rozdíl? Můžeš sem hodit stránky prodejce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
15.12.13 17:38

@Burj Chalifa ta Dadka pouštěla žmolky - obrovské množství malých žmolků postupně celém bytě. Nepomohlo ani opakované vyprání. My kupovali v kamenném obchodě, ale jiné prodejce lehce vygooglíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.12.13 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.12.13 17:50
@Burj Chalifa píše:
A toto?
http://www.vyprodejskladu.eu/…rvene-p18526?…

Máme ho, asi to samo, a měli jsme ho povlečené asi dvakrát, mírně pouštělo, nic vyloženě hrozého, ale bylo nám v tom příšerné horko, i když v ložnici netopíme…
Už bych ho nekoupila ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
15.12.13 18:20

Máme ho a je super, je v něm skutečně horko ale máme chladnou ložnici a netopíme.. Až bude fakt veliká zima tak si k němu pořídíme i prostěradlo z mikroplyše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.12.13 18:27
@Romanetka píše:
Máme ho, asi to samo, a měli jsme ho povlečené asi dvakrát, mírně pouštělo, nic vyloženě hrozého, ale bylo nám v tom příšerné horko, i když v ložnici netopíme…
Už bych ho nekoupila ani náhodou…

Když netopím, v ložnici mám asi 15 stupňů, což mi vyhovuje, ale běžné peřiny hrozně chladí. Tudíž si pod ně beru mikrovláknovou deku, což mi supluje tu peřinu. Tak jsem si řekla, na co deku, když můžu mít celé povlečení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.12.13 18:34

Tak to by asi šlo, my máme víc, málokdy se dostanem pod 20 i s otevřeným oknem, vede nám ve zdi trubka s horkým vzduchem z krbu do vrchních místností… Na dotyk je hrozně příjemné, ale kvůli tomu, jak hřeje jsme ho za 2 roky měli fakt asi dvakrát. Mám ho ve skříni, zabere teda víc místa než obyčejné povlečení a chci ho ted vytáhnnout na Vánoce, dostane poslední šanci :), zkusím to nějak nakombinovat s obyčejnýma prostěradlama a větrat už od rána, jinak ho dám bráchovi na chatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
15.12.13 18:37

Celou zimu nepovlékáme nic jiného :palec: Hřeje, krásně se pod ním spí a i na údržbu je super. Máme světlé a krásně jsem z něj vyprala i borůvkový džus. I rychle schne, ráno sundám, vyperu a do odpoledne je krásně suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.12.13 18:38
@LucciaMaty píše:
Celou zimu nepovlékáme nic jiného :palec: Hřeje, krásně se pod ním spí a i na údržbu je super. Máme světlé a krásně jsem z něj vyprala i borůvkový džus. I rychle schne, ráno sundám, vyperu a do odpoledne je krásně suché.

Nežehlí se, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný