Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám prosbu. Dlouho jsem nevyvolávala žádné fotografie a nyní to zjišťuji za pět minut 12. Potřebovala bych:
1.) Levné a zároveň kvalitní fotky 10×15 (2-3Kč/ks)
2.) Rychlé zpracování objednávky (maximálně příští čtvrtek mít fotky v ruce)
Máte zkušenosti s nějakým eshopem, nebo je lepší zaběhnout do dm, Rossmanna apod.? Jaká je kvalita v dm?
Děkuju moc předem za odpovědi. ![]()
Ahoj, my teď nechávali dělat v DM a jsou hezký.. 1 Kč/foto.. a bylo to do tří dnů:-)
Zkus Fotolab. Ja vzdy pres net nahraju fotky a za dva tri dny je mam na pobocce, kterou si sama zvolim. Cena je myslim 3 koruny za provedeni standard.
@KvetinkaS hlavně ne HappyFoto - oproti fotolabu mají tenoučký papír a vyblité barvy. To radši připlatit za kvalitu
Jimde už jsem neriskovala a vyvolávám u Kodaku. Ale třeba DM by nemuselo být špatné
Taky nedoporučuju HappyFoto…a myslím, že zrovna oni jsou v Rossmannu a DM..
Díky moc! Zítra zaběhnu do dm, a zkusím to tam. kdyby se mi tam nelíbily ceny nebo něco, zkusím fotolab.
@Venetta píše:
Taky nedoporučuju HappyFoto…a myslím, že zrovna oni jsou v Rossmannu a DM..
Aha! No, já jsem v Rossmannu vyvolávala kdysi dávno a spokojená jsem nebyla. V dm jsem si nechávala dělat tu lepší kvalitu a byly pěkný, ale to už je taky pár let zpátky.
DM treba fotoknihy posila do fotolabu. Jestli i fotky ale netusim.
Fotolab, zaregistrujte se na jejich stránkách, stáhněte zdarma program na objednávání fotek, objednejte si fotografie z domova, a buď vám přijdou až domů za 90 kč nebo na nejbližší pobočku fotolab za 50 kč, už jsem to takhle několikrát udělala a nemůžu si stěžovat. Do týdne mám fotky doma
Holky, takovej dotaz…
Kdo vyvolavate v DM… Kdyz jsem si to tam nechavala delat, mela jsem kazdou fotku jinak velkou, podle toho, jak byly upraveny
Taky jste to tak mely? Jak se toho mam zbavit?
abych mela vsechny stejny? ![]()
Ahoj, nejlevnější bývají v Tetě - mají, myslím, stejnou sběrnu, jako DM. Koukni, jestli některý tato drogerie nemá akci, ale do 3kč/ks se určitě vejdeš. Dají se pohodlně objednat z domu a pak si je jen vyzvedneš.
Měla jsem z Tety, DM i Rossmanna a vždycky bez problému a pěkné fotky.
Příspěvek upraven 13.12.13 v 09:50