Vysoká pánev s poklicí - jakou?

323
11.12.13 22:44

Vysoká pánev s poklicí - jakou?

Holky, prosím Vás, jaké máte doma pánve - značky?
Chtěla bych pořídit vysokou pánev s poklicí, nemám na mysli WOK.
Líbí se mi Tefal So Tasty nebo Just, ale nevím, zda to je kvalitní.
So Tasty jsem viděla naživo, ale moc se do ní podívat nešlo, má papírový obal na sobě…
Napište prosím Vaše zkušenosti, jak jste spokojené apod. Moc díky.

Máme doma plyn, takže indukční nevyžaduji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
11.12.13 22:48

Já mám Tefal Jamie Oliver už pár let a je to skvělá pánev, určitě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
11.12.13 23:39

Ja mam tefal talent a taky jsem velmi spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
11.12.13 23:47

Mela jsem tefalku hlubokou s poklici a byla leta naprosto dokonala, bohuzel nesla na indukci, takze kdyz jsme presli na indukcni varnou desku, dala jsem ji tatovi, ktery na ni nadsene vari ted. Bohuzel presny typ uz si nepamatuju, ale poklice byla nerezova a panev dost hluboka, skvela treba na gulas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
12.12.13 00:11

Ja mam tuhle panev a je naprosto skvela. Hledali jsme panev na indukci a tahle byla nejideálnejsi. Akorat je teda dost tezka diky titanovemu dnu takze ma jeste maly drzatko naproti rukojeti. Jednou rukou ji proste neunesu. Zvlast kdyz je v ni navareno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
12.12.13 09:51

@Sasanecka Mam Tescoma Premium s poklici (ta se myslim prodava zvlast) http://eshop.tescoma.cz/…remium-28-cm a spokojenost. Prvni kus vydrzel cca 5 let, temer denni vareni. Druhou jsem koupila stejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
12.12.13 10:13

Děkuji všem moc za příspěvky, kloním se hodně k Tefalu.
Tescomu nechci, protože mě u Woku hodně zklamala, a po zkušenostech z Tescomou chci něco jiného.
Líbí se mi ten Talent, ale je dost drahý. Nebo se mi líbí i řada Sensorielle.
Vy co máte Talent, nevadí vám, že je tam ta úchytka navíc? Nemůže se to nějak „seškvařit“?
Já vařím dost, někdy i víc chodů naráz a potřebuju místo.
U Woku si dávám pozor, ale někdy mám pocit, že to jakoby smrdí, že na to jde teplo. A proto bych radši, kdyby tam ta úchytka nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
12.12.13 10:40

Nene, ujistuji Te, ze uchytka pri vareni nijak nesmrdi. Je odolna, jinak by ji tam nedavali. Jediny, cim si nejsem jista je to zda se muze panev pouzit i do trouby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
12.12.13 11:03

Tak me tefalka celkem zklamala :nevim: Nemame tedy s poklici, ale normal teflonovou panev a nic moc nevydrzi. Teflon se pak zacal tak jako olupovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
323
7.2.14 11:42

Aktualizuji diskuzi, holky prosím vás, co máte Tefal Talent pánev s poklicí.
Není ten průměr 24 cm malý? Nemám možnost to nikde vidět osobně, v prodejnách co jsem si psala dotazy nejsou. Tak váhám. Bojím se, jestli prostě ten průměr pánve není moc malý.
Doma mám pánve vel. 26 a už tak se mi to zdá tak akorát. Menší nevím.
Je Tefal Talent pro 4člennou rodinu a co vše v ní děláte? Jak je třeba vysoká?
Chtěla bych v pánvi dělat třeba kuře na paprice, maso se zeleninou, roštěnku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.2.14 11:43

Koupila jsem si před Vánoci Tefal pánev, ale obyčejnou, ale teď je aktuální ta s poklicí a tu ještě nemám. Vyhovovala by mi pánev s průměrem 26 cm, ale tu Tefal snad ani nemá, což nechápu.
Tescoma má větší výběr, ale moc se mi do ní jít nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný