Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…ted jsem docetla do poloviny a mohu konstatovat, ze jsi k tomu jeste velmi hloupa. Dal uz ve cteni pokracovat nebudu. ![]()
Děkuji
sice nevím jak kde jsme se poznali osobně, že to můžete tvrdit o mě tvrdit
ta diskuze je přece o něčem jiném ne? Netušila jsem, že mě tu budou všichni urážet
Píšu v rychlosti v práci
Až budu doma v klidu bude to lepší ![]()
@karasavica1990 píše: Více
Píšeš, že máš dost zpráv, kde chce po tobě sex. Ať tak nebo tak, obtěžuje tě.
Nedalo mi to a ve trech ctvrtinach jsi jasny necesky trollik.
Dal uz ale fakt pokracovat nebudu.
Ok je to poprvé co jsem založila diskuzi tak se v tom tolik nevyznám. Děkuji ![]()
No ty máš úžasnou Češtinu. Háčky, čárky nepouživas k tématu se nevyjadřuješ takže jsem vlastně chodíš jen urážet lidi které neznáš osobně
Respekt ![]()
Pisu na mobilu, takze bez diakritiky a odpoved nemam, protoze jsem ten tvuj slint ani nedocetla, tak neznam ani tvuj dotaz. ![]()
Máte pravdu bylo to napsané celkem v rychlosti. Zkusím to napsat lépe ale hned někoho urážet nemusíte ![]()
Vždyť to číst nemusíte já vás nenutím.
Potom se k tomu ani vyjadřovat nemusíte ![]()
Hloupá určitě nejsem
Česky umím
![]()
Jsi tu hrajete na chytrého tak by jste přece odpověď měl mít ne? ![]()
Hele, napis sem neco tou tvou dobrou nemcinou, at se pobavim. Prosiiiim…
Tohle není o rychlosti, píšeš jako tatar. Buď ho udej nebo ho přestaň řešit, jednoduché.
Pokud jste ho upozornila, že vám jeho chování vadí a že pokud nepřestane, půjdete na personální a on to stále dělá, tak je úplně v pořádku na to personální dojít. Za mě je to tak, že tím, že v nevhodném chování pokračuje i po upozornění, si defacto vybral ten vyhazov sám.