Jak dosáhnout orgasmu sama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.4.25 13:38

Jak dosáhnout orgasmu sama

Ahoj,
Je mi 32 let, mam 10 let milujiciho partnera, driv jsem prostridala dost jinych partneru, ale nikdy jsem nedosahla orgasmu. Ani sama, ani s nikym. Sex me vzdycky bavil ale nejdriv me bavilo udelat partnera aniz bych myslela na sebe. Muj soucasny partner byl prvni kdo si vsiml ze ja orgasmus nezazivam a uz 10 let se vsemozne snazi mi s nim pomoc. Byla jsem na tantra masazi, meditacich, kun*alini joze, vsech moznych terapiich.
Poridila jsem si hracku, ktera mi zezacatku privedla “mokry orgasmus” spis jsem vytekla ale psychicky to se mnou neudelalo vubec nic.
Mam pocit ze mam nejaky vnitrni blok ktery mi brani a vzdycky kdyz se to zacne sebemin blizit okamzite me to prestane bavit… jakoze dobry dobry vic vic … stop staci uz me to neba… zkousela jsem to prekonat, drazdit dal… a nic zatim nepomohlo.
Napadlo me kdyz dosahujete orgasmu zrychlite pohyby nebo je zensky orgasmus odlisny v tom ze naopak zpomalite… prijde mi ze vzdycky kdyz to je dobry a zrychlime tak mi v hlave neco cvakne a prijde mi to jako “pracny a namahavy” a uplne me to odradi.
Budu vdecna za jakykoliv typ nebo radu jak to prekonat….

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8994
28.4.25 15:17

Možná patříš mezi ty ženy, které orgasmu nedosáhnou nikdy. :nevim: Já třeba sama problém nemám, ale v páru mám O až s manželem. Tak bych to na tvém místě zkoušela hlavně sama a třeba s Womanizerem, s tím to jde rychle. :lol: A pak až budeš vědět jak na to, tak to aplikuješ v sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.25 19:26

Za mě musíš/musíte pokračovat v tom tempu, které vedlo ke vzrušení. Často když se zrychlí, jde to pak do kopru a org. se nekoná. Ale je zvláštní, že nemáš org.ani sama se sebou. :think: Jakože nějaká vibrační hračka na klit. a org.je do dvou minut na světě..S tím bych asi začala, protože to je nejjednodušší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 20:26

Za mně je klíčem „když to už jde“ ani se nehnout a dělat to samé a stejně :)
Hlavně s partnerem.
Nějaká změna mi to snadno rozhodí.

• Citovat
  • Upravit
315
29.4.25 10:38

Sama se udělám během několika minut, prostě hned, ale s partnerem vůbec. Až na konci minulého roku jsem dosáhla s partnerem poprvé a to jsem už nějaký ten pátek sexuálně aktivní :lol: Udělal mě teda pusou a je potřeba si říct co ti vyhovuje a co ti naopak vadí. Já třeba nemám při tom ráda prsty ve mně a myslím si, že to k tomu taky pomohlo. Měla jsem stejný problém, cítila jsem takovou vlnu a pak nic, kolikrát jsem to utla, že mě to už nebavilo a nemohla jsem to „vydržet“ ten tlak, tu vlnu nebo jak to říct. Ale za mě jak už tu někdo psal je důležité držet to tempo, kdy cítíš tu vlnu a držet ji, nezrychlovat ani nezpomalovat prostě. Musíš to chlapovi dát najevo, třeba ho zmáčknout na ruce, to on pozná a prostě přehoupnout se přesto a bum je to. :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová