Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Která na firemním večírku neboli na týmovém vymívánímozků nezhřešila?
Ani anktetu neumíš správně napsat?
Jsem v pracovním procesu 18 let a na žádném teambuildingu ani firemním večírku jsem s nikým nic neměla. A asi mám i kliku, protože ve firmách, kde jsem pracovala, a to včetně korporátu jako poleno, se tohle na teambuildech neděje. Aspoň ne veřejně.
Anketní otázce nerozumím, hele ty jsi to tu už řešila
fakt se všude nekuká
Nikdo normální tuhle potřebu nemá. Ale tobě asi byl hodně vymydlený mozek. To je jen (ne)úroveň Klopoty a jejího stáda.
Tady se někdo inspiroval zabanovanou Klopotkovou, u jejího muže v práci na teambuildingu prcá kámen cihlu a pak se dělají testy otcovství
@Heduš Homolková píše: Více
Klopča má ban? Se zase nalila a posílala sprostý fotky nebo co se stalo?
@unuděná píše: Více
Přesně tak, postla fotku traktoristova měkkejše ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Nene
S ní to jde fakt od desíti k pěti.
Jinak k tématu - v bývalých korporatech byly teambuildingy běžně, ale žádné orgie se tam nekonaly, maximálně se někdo ožral, a jestli někdo s někým souložil, tak se to neprofláklo
@unuděná píše: Více
Ja o to přišla, ale prý nebylo o co stát, popis na ![]()
Byla jsem už na hodně takových akcích a nikdy se tam tohle nedělo. Samozřejmě v práci asi probíhaly občas nějaký románky, ale většina lidí se snaží tohle ututlat, protože by to jednoho z nich většinou stálo místo nebo přeřazení do jinýho baráku…
Jasné Klopo. Za nahyho traktoristu - já ho neviděla 😭- dostalo banán.
A jeho starej byl nedávno na nějaké firemní akci, což Klopo velmi nelibě neslo.
Hromadne to nikdy neprobihalo, vzdycky jen tradicne sparovalo a diskretne na pokoj. Asi byly i pripady vic nez 2 lidi, ale opet diskretne. Ja samozrejme jsem profesional, takze na teambuildingu nesoulozim a jen stavim tymy.