Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tohle je individuálním. Podle mého je tvoje kamarádka normální radodajka, která se vyspí s každým. Takže na sex fajn, na život ani omylem.
Je mi lehce nad 40 a měla jsem 7 sexuálních partnerů, některé na jednu noc. Ten sedmý je můj manžel. Žádného dalšího neplánuju, ale člověk nikdy neví.
Nelituju, že jsem s nima spala, spíš lituju, že jsem nespala ještě s některýma dalšíma, kteří byli krásní a nabízeli se, a já kvůli nějakým blbým zábranám nechtěla…
Přes 40 může znamenat klidně i 55. Je to síla. Chtělo by se říci, že dotyčná je pěkná kujwa. Ale asi jsem názorový staromilec.
Bylo jich tak akorát na to, abych si řekla, že jsem vybouřená a další zkušenosti nemám potřebu vyhledávat ![]()
@Doctus v jejím věku je to síla. Kdyby jí bylo přes 50, a nebyla nikdy vdaná ani dětná, tak ten počet partnerů rozpočítaný na aktivní roky není přehnaný ![]()
@Yasmina21 holky, vy co jste měly jen jednoho partnera, můžu mít osobní otázku? Zajímalo by mě, jestli jste někdy nepremyslely, že jste před partnerem měly zkusit ještě někoho jiného, nebo jste s partnery spokojene a můžete říct, že opravdu žádného jiného nechcete?
Ja neznam asi žádnou ženu, která měla jen jednoho partnera, proto mě překvapilo, že vás napsalo tolik a ta moje otázka je jen pro zajímavost ![]()
@Dn0712 píše: Více
znám několik co měli jen jednoho partnera, všechny jsou rozvedený ![]()
Já měla jen 4 sexuální partnery. Je mi 41. A posledních 18 let už jen manžel ![]()
S kamaradkou jsme resily nas pocet sexualnich partneru, a docela jsem byla v soku, kdyz mi rekla ze pres 40 (je ji 23). Prijde mi to opravdu extremni mnozstvi, vzhledem k tomu ze ja v mem veku mela 2 partnery a sexualni partnery „jen“ 4. Zajimalo by me vic lidi jak na tom jsou