Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ⚘️ Potřebuji poradit předem všem děkuji za odpovědi, hlavně vždy slušně. Téma milenky ženatých mužů, už tu bylo několikrát v mém případě jde o něco jiného. O mého šefa je to Němec já mluvím německy velmi dobře smlouvu mám. Už mám hodně vybudovano ve zkratce zkouší to na mě už 3 roky
Jediné za co jsem trochu vina, že jsem si s ním povídala. Říkám dopředu pouze mluvila, on mě ještě ani neznal a už tenkrat mi posílal erotické zprávy. Z mé strany reakce nebyli ve zkratce furt se ke mě snaží nějakým způsobem dostat, myslím že se mě i trochu bojí, protože mám vše uložené. Jasně jsem mu řekla, že je ženatý i s dětmi a nemám zájem. A po třech letech mě prestalo bavit i poslouchat kecy typu, jaký krásný úsměv mám, oči atd 😂 On je velmi ulhany a manipulativni člověk. A tak jsem ho začala úplně ignorovat a on se urazit a myslím si, že to není správné. Jasně že bych mohla odejít a najít si novou práci, ale zdá se mu to trochu nefér, když on píše ženám vím že nás bylo více a já se potom necítím dobře v jeho přítomnosti. Bloknout ho není problém a tak si myslím, že by měl odejít on na jinou směnu? Nebo se pletu? Proč mám zklonit hlavu v uvozovkách já aby si myslel jak nad Češkou vyhrál, když on chce podváďet manželku a děti. Já nikoho nepodvadim a hlavně jsem s ním nikdy nespala i tak mám dost zpráv které ho obviní, že chce ode mě sex. Tady v německu je to velmi nevhodné kdybych šla na personální oddělení přišel by hned o práci. A je jedno, že je to šéf naopak z téhle pozice si to vůbec nesmí, dovolit otravovat ženy. Manželku neznám vím kde pracuje ale říct to mi přijde pod úroveň. I tak věřte tomu, že domluvit se s ním rozumne nedá, protože si začne on hrát na oběť 😂 Ano komunikovat sním nemusím pokud nechci přesto ho musím vídat každý pracovních den. Jak by jste to vyřešili vy
?
Zkusila jsem se sním domluvit či by mohl přejít na jinou směnu, ale je mu se nechce a začal na me křičet a řekl mi nejsem jeho kamarádka
No to nejsem a nechci být ![]()
Řekla bych mu ať toho okamžitě nechá nebo půjdu na personální.
To už jsem udělala on to přesto pořád bere jen jako výhrůžku. Chvilku je klid a pak se chce zase kamarádit. Když na personální půjdu přijde hned o práci ![]()
@karasavica1990 píše: Více
a? však o to jde, ne? a bude klid
Upřímně jsem si myslela, že by to šlo tak, že by šel on sám na jinnou směnu. Tím by se všechno vyřešilo, ale on mi vyjít vstříc nechce, protože si myslí, že jsem na to moc slabá abych to udělala.
On si totiž myslí, že nic špatného nedělá a že když mě se to nelíbilo měla bych odejít já
ale to není v mých očích fair
Takže ho prostě budu muset naprasit ![]()
Šla bych na to personální nebo za jeho přímým nadřízeným. V situaci, kdy není přístupný rozumné domluvě, jdou následky za ním. Nešetřila bych ho, křupana.
Pokud on tě přes opakovaná varování stále obtěžuje, šla bych na to personální zfleku a nebrala si servítky. Sexuální obtěžování je totálně přes čáru, na pracovišti dvojnásob. A pokud už je někdo natolik tupej, že mu to nedochází, jedno zřetelné upozornění, že toho má okamžitě nechat, musí stačit. Jedno. Pokud to nerespektuje, jdu to řešit. A jestli je nebo není zadanej je mi zcela fuk.
Jasný tady nejde jen o sexuální obtěžování to bylo víc na začátku jde mi i to, jak furt lže a manipuluje se mnou. Já o žádné kamarádství s nim nestojím a on za mnou pořád chodí v práci neříkám, že by mě teď nutil k sexu či podobně přesto je rád z nějakého důvodu pořád v mé společnosti. Já si pořád myslím, že to není správné mi říkat nesmysli kterým stejně nevěřím
Myslím, že on jenom hraje komedii aby byl se mnou za dobře protože ví co mám ve svých rukách prakticky jeho život. Máme proti němu velké důkazy
a nebo si nechává zadní vrátka těžko říct.
@karasavica1990 píše: Více
Jak píšeš, německy mluvíš velmi dobře, ale češtinu moc neovládáš ![]()
Jak myslíš
O tom tu ta diskuze není ne?
Ovládám úplně normálně. Mateřský jazyk nejde zapomenout. Píšu v rychlosti tak se za chyby omlouvám ![]()
Jeste si to doctu, ale z prvnich vet uz vidim, ze pokud mluvis nemecky velmi dobre, tak cesky pisemny projev velmi dobry opravdu neni… ![]()