Povinné ručení - u koho máte?

222
19.3.26 11:03

Povinné ručení - u koho máte?

Ahoj,

momentálně jsem u Uniqa a můžu říct, že masakr… Zvedli mi to letos z 7 tisíc na 10 :roll:. Nemám ještě plné bonusy.

Nemáte prosím někdo zkušenosti s jinou pojišťovnou? Jediné, co chci je střet se zvěří a okna. Jde mi i o přístup, nejlepší by bylo online.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
19.3.26 11:49

My Alianz, ale chci jít taky pryč, taky platím hodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
19.3.26 11:59

Mám pillow a vše bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
19.3.26 12:09
@Popokatepetla píše: Více

To já po vyzkoušení za život snad všech pojišťoven, co tu jsou, jsem u Allianz a asi už zůstanu nafurt. Dřív jsem vybíral hlavně podle ceny pojištění, ale po zkušenostech z několika pojistných událostí u různých pojišťoven jsem usoudil, že i nejlevnější pojištění se pěkně prodraží, když se potom člověk musí s právníkama handrkovat o alespoň trochu slušné vyplacení škodné události.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.26 12:39

Jsem u Allianz.
Každoročně to o nějakou kačku zvedají. Nechám si u finančního poradce udělat nové srovnání. Zatím vždy nejlépe vyšla právě Allianz a pokaždé byla cena nižší. Takže vypovím smlouvu, uzavřeme novou a ušetřím.

• Citovat
  • Upravit
15855
19.3.26 13:25

Po svých zkušenostech, kdy jsem dospěl k tomu, že všechny pojišťovny vyjma Allianz jsou podvodné firmy, tak vše řeším jen u Allianz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12929
19.3.26 14:12

Kooperativa, předtím Alianz, ale už to nebylo cenově únosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10253
19.3.26 14:26

@Siminova44 Kooperativa, mám tam vše z firemního i soukromého majetku. Roky naprostá spokojenost, i díky osobnímu přístupu od makléřky. Cokoliv potřebuji, nevolám na nějakou infolinku, ale jí a vše zařídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
19.3.26 17:33

Zkus tenhle srovnávač https://www.pojisteni.cz/
Je to jediný kde nemusíš zadávat telefonní číslo, takže si můžeš v klidu naklikat různé varianty a porovnat si to. Ceny tam vycházejí lépe než ve srovnávačích jednotlivých pojišťoven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
19.3.26 21:13

Pojišťovny měním téměř každoročně. Mohu doporučit internetové vyhledávače a následné smlouvání po telefonu. Protože jsem nikdy nikomu žádnou škodu nezpůsobil, rozhoduji se výhradně jen podle ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
19.3.26 21:16

Allianz. Sice dražší, ale vyplatí se. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
20.3.26 11:33

@rmot já mám ale jen povinné ručení. Pojištění se u mého auta už nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
20.3.26 17:34
@Popokatepetla píše: Více

Ono to moc lidí neřeší, ale i špatné povinné ručení se může hodně nevyplatit. Poškozený totiž může krom pojišťovny žalovat i viníka nehody, pokud pojišťovna neuspokojí jeho požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3345
24.3.26 16:13

Mam allianz - vsetko, majetok, zivot, auto… Nieje to lacne, ale podla mojich skusenosti jedina poistovna ktora plni a plni okamzite bez sudov a bez pindania.

Zavolas ze sa stala nehoda, ona si zabezpeci odvoz, zabezpeci si servis, obhliadku, opravu a pristavi ti opravene auto (k tomu ti este poskytne nahradne vozidlo).
Ked je to totalka tak zase zabezpeci odtah, servis, obhliadku, peniaze mas na ucte do 3 dni. Nove auta mam poistene na prvych 5 rokov na plnu sumu, takze pri totalke by som dostal spat povodnu cenu za ktoru som to kupil (co je az smiesne dobra ponuka pri najazde 50-70 000 do roka).

Co je pre mna najdolezitejsie je ‚unlimited‘ plnenie pre trvale nasledky, invaliditu a smrt. Neviem ci to ma aj nejaka ina poistovna, ale daju sa takto poistit vsetky sedadla v aute.

Edit: A teda prekvapuje ma ze niekto riesi sklo - ano fajn mat ho poistene (tiez ho mam) ale bavime sa povedzme o 1000€ ale uz nikto neriesi to ze ked po havarii zostane napriklad ako quadroplegik tak ci mu vobec poistovna nieco vyplati, ako dlho mu to bude platit atd… toto sa pytajte, nechcem malovat certa na zed, ale co ak sa to stane dietatu ktore bude sediet vedla vas? Vacsinou je tam u vyhodnych ponuk nulove krytie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat