Povinné ručení - u koho máte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jsem koukala a našla jsem nejlépe pro mě Direct nebo ČSOB, vzhledem k tomu, že mám účet i spoření a pojistku na blbost u nich, tak mě vyjde pojištění+ sklo s zvěř na 5800,– jak u ČSOB, tak u directu. Takže teď si asi zajdu na pobočku a uvidím.
Jinak Alianz jsem měla, jenže vzhledem k tomu, že nemám plné bonusy, to činí 12tisic, Kooperativa nebudu ani komentovat. Uniqa byla dobrá, než bezdůvodně to o čtyři tisíce zdražili. Že se zdražuje, to beru… Ale o čtyři tisíce…to už ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ludwar píše: Více
Vidím to spíš než že každému jinak vyjde cena, že každý má jiné priority. Někomu jde o to platit co nejméně za pojištění, protože čeká, že ho stejně nikdy nevyužije. Nebo prostě neřeší budoucnost. Někdo kouká na to, jakou má blízko pobočku, nebo nějakého jejich pracanta. Někdo řeší, jak snadno se dá vše vyřešit online. No a někdo, kam řadím sebe, kouká hlavně na to, jak se která pojišťovna chová ve chvíli, kdy se nějaká ta škodná událost stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tvl, tady to fakt jede, tohle mi přistálo do soukromé pošty:
Reakce v diskuzi - Povinné ručení - u koho máte?
Dobrý den, četla jsem si váš komentář, že máte špatné zkušenosti s pojišťovnami. V případě, že byste měl zájem se dozvědět, jak se chránit proti těmto případům, tak existuje možnost právní ochrany a ráda vám poskytnu veškeré informace v tomto směru. Kdyžtak se ozvěte. Přeji hezký den. Olga
- načítám...
- Citovat
- Zmínit