Jak vybrat úrazové pojištění pro dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
urazové pojištění pro dítě
Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Máme doma dvouletou holčičku
a s manželem teď řešíme úrazové pojištění pro malou.
Vůbec se v tom ale nevyznám. Zjistila jsem, že je tam strašně moc různých rizik a připojištění a nevím, co má opravdu smysl a co je spíš zbytečné.
Na co máte děti pojištěné vy? Co se vám třeba už vyplatilo, nebo naopak co byste už nedávaly? Budu ráda za jakoukoliv zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Jančo, řešila jsem podobné téma asi před rokem, když malej začal chodit a stal se z něj tak trochu neřízená střela
. Tehdy jsem mu zařídila úrazové pojištění.
Jednou byl s manželem na hřišti, spadl a zlomil si ruku. Z pojistky jsme pak čerpali plnění a byla jsem fakt ráda, že to máme. Všechno nám zařizoval jeden pán z Brna a pomohl nám i s nahlášením události, což jsem hodně ocenila, protože bych v tom sama tápala.
Kdybys chtěla, klidně ti na něj pošlu kontakt. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme pro děti úrazovku od Metlife. Už několikrát jsem ji využila, jak při synově zlomené noze, tak při hospitalizaci. V obou případech jsem zůstala se synem samozřejmě doma/v nemocnici, takže mi pak peníze z pojistky kompenzovaly to, že jsem například u zlomené nohy nebyla skoro 4 týdny v práci. Obecně Metlife doporučuju (jsme u něj i my s manželem), všechno vyřizují online a jsou extra rychlí při plnění. Při uzavření události jsou peníze obvykle do 3 dnů na účtu.
- Citovat
- Upravit
Roky jsme měli pro děti Metlife. Dva roky zpět jsme všichni přešli do Kooperativy.
Nechej si udělat nabídky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojistka pro dítě se dělá v rámci pojištění dospělého.
Jinak teda dva nicky založený v jeden den, psaný stejným stylem a velmi podobný nicky…… to je teda děsně nenápadný…. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Náhodou to udělala hodně nenápadně, protože počkala celých 14 minut, než si odpověděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
A proč? Jediný důvod je, aby na tom vydělal pojišťovák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit