Jak vybrat úrazové pojištění pro dítě?

29.1.26 17:12

urazové pojištění pro dítě

Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Máme doma dvouletou holčičku :srdce: a s manželem teď řešíme úrazové pojištění pro malou.

Vůbec se v tom ale nevyznám. Zjistila jsem, že je tam strašně moc různých rizik a připojištění a nevím, co má opravdu smysl a co je spíš zbytečné.

Na co máte děti pojištěné vy? Co se vám třeba už vyplatilo, nebo naopak co byste už nedávaly? Budu ráda za jakoukoliv zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
29.1.26 17:26

Ahoj Jančo, řešila jsem podobné téma asi před rokem, když malej začal chodit a stal se z něj tak trochu neřízená střela 8o. Tehdy jsem mu zařídila úrazové pojištění.
Jednou byl s manželem na hřišti, spadl a zlomil si ruku. Z pojistky jsme pak čerpali plnění a byla jsem fakt ráda, že to máme. Všechno nám zařizoval jeden pán z Brna a pomohl nám i s nahlášením události, což jsem hodně ocenila, protože bych v tom sama tápala.
Kdybys chtěla, klidně ti na něj pošlu kontakt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.26 17:47

My máme pro děti úrazovku od Metlife. Už několikrát jsem ji využila, jak při synově zlomené noze, tak při hospitalizaci. V obou případech jsem zůstala se synem samozřejmě doma/v nemocnici, takže mi pak peníze z pojistky kompenzovaly to, že jsem například u zlomené nohy nebyla skoro 4 týdny v práci. Obecně Metlife doporučuju (jsme u něj i my s manželem), všechno vyřizují online a jsou extra rychlí při plnění. Při uzavření události jsou peníze obvykle do 3 dnů na účtu.

• Citovat
  • Upravit
9044
29.1.26 18:14

Roky jsme měli pro děti Metlife. Dva roky zpět jsme všichni přešli do Kooperativy.
Nechej si udělat nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.1.26 18:41

Pojistka pro dítě se dělá v rámci pojištění dospělého.
Jinak teda dva nicky založený v jeden den, psaný stejným stylem a velmi podobný nicky…… to je teda děsně nenápadný…. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35962
29.1.26 18:44

Když reklama, tak hlavně nenápadně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10660
29.1.26 19:17

@JancaS84 Náhodou to udělala hodně nenápadně, protože počkala celých 14 minut, než si odpověděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76917
29.1.26 19:25
@JancaS84 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76917
29.1.26 19:25
@Plmo píše: Více

Janča a Ilča :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
29.1.26 20:10
@Plmo píše: Více

To než naťukal(a) ten druhý profil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
29.1.26 20:13

Aha. Asi ztrácím pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10660
29.1.26 20:23
@zrcadlo píše: Více

Aspoň vím, na koho se obrátit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.26 22:08

@Janli nemusí být, děti mají samostatné a v jiném ústavu

• Citovat
  • Upravit
6626
29.1.26 22:36
@Anonymní píše: Více

A proč? Jediný důvod je, aby na tom vydělal pojišťovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat