Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Babiccino udoli na me pusobi vic stylove na nejakou starou chalupu, Barunka je spis takove „komunisticke“ povleceni k sektorovemu nabytku, tchyne ma hodne podobne, uplne to vidim uprostred te drevotrisky. Takze za me na chalupu babiccino udoli.
@iziwolvie píše:
Jahůdky ( či co to je ).
Jahůdky to byly za mého dětství ![]()
@Ijen píše:
Kdyz pominu to, ze se mi libi jednobarevna povleceni a vubec se mi nelibi cervena a navic memu chlapovi je to uplne jedno, tak hlasuju pro variantu vpravo.
Ty jo, horko těžko vzpomínám jestli jsem krom bílých povlečení v nemocnici a hotelu někdy v životě viděla jednobarevné povlečení ![]()
Nelibi se mi ani jedno. Kdybych musela volit, vzala bych to pruhovane ( doufam, ze to, co vidim jako puntíky, nejsou jahody). Oboji je podle me tak na chalupu, to druhé si ale dovedu pradstavit tak v roubence po babicce, jinak nikde.
Jako chce se mi napsat, že to vlevo, páč ho máme taky a jsem ovliněna mou prvotní reakcí „jé, naše povlečení!“
Ale ne, jsem pro to vpravo, líbí se mi víc ![]()
Kdyz uz, tak to cervenobile krajkove vpravo - Babiccino udoli. To leve pruhované je takove obycejnejsi, to 2. zas jak mivaly nase (prapra-) babicky tzv. „do paradniho pokoje“
Muzu se zeptat, odkud to je, jeste jsem takove nazvy povlečení nevidela
Ale mne by se vic libila modrobila kombinace, záleží teda, jak máte zarizenou chalupu, co se tam hodí vic…:)
@Hoa Mai Komunisticky jsou spis tresne ![]()
@mroe píše:
Nelibi se mi ani jedno. Kdybych musela volit, vzala bych to pruhovane ( doufam, ze to, co vidim jako puntíky, nejsou jahody). Oboji je podle me tak na chalupu, to druhé si ale dovedu pradstavit tak v roubence po babicce, jinak nikde.
Maliny! A je to na chalupu ![]()
A proč nekoupíte obojí na střídačku, stejně je dobré mít dvoje, když je to jedno v prádle, ne? Asi taky spíš to vpravo, ale bez té krajky.
@Bubla Bůčková píše:
Ty jo, horko těžko vzpomínám jestli jsem krom bílých povlečení v nemocnici a hotelu někdy v životě viděla jednobarevné povlečení
Já mám většinu povlečení damaškové a to je jen jednobarevné
Ani jedno. Ten první vzor nemusím od dětství, ale každému se líbí něco jiného.
Třeba chalupa ve mě evokuje bílé povlečení s proužky.
Když už tak to vlevo. Jinak podotýkám, že na chalupu by to chtělo modrobílé povlečení, když už něco stylového, a nejlíp kanafas.
@mroe píše:
však to má být povlečení na chalupu! ![]()