Povlečení do ložnice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
27.9.19 13:33

Babiccino udoli na me pusobi vic stylove na nejakou starou chalupu, Barunka je spis takove „komunisticke“ povleceni k sektorovemu nabytku, tchyne ma hodne podobne, uplne to vidim uprostred te drevotrisky. Takze za me na chalupu babiccino udoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.9.19 13:34
@iziwolvie píše:
Jahůdky ( či co to je ). :mrgreen:

Jahůdky to byly za mého dětství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.9.19 13:35
@Ijen píše:
Kdyz pominu to, ze se mi libi jednobarevna povleceni a vubec se mi nelibi cervena a navic memu chlapovi je to uplne jedno, tak hlasuju pro variantu vpravo.

Ty jo, horko těžko vzpomínám jestli jsem krom bílých povlečení v nemocnici a hotelu někdy v životě viděla jednobarevné povlečení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
27.9.19 13:41

Nelibi se mi ani jedno. Kdybych musela volit, vzala bych to pruhovane ( doufam, ze to, co vidim jako puntíky, nejsou jahody). Oboji je podle me tak na chalupu, to druhé si ale dovedu pradstavit tak v roubence po babicce, jinak nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
27.9.19 13:50

Jako chce se mi napsat, že to vlevo, páč ho máme taky a jsem ovliněna mou prvotní reakcí „jé, naše povlečení!“ :mrgreen: Ale ne, jsem pro to vpravo, líbí se mi víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16911
27.9.19 13:52

Kdyz uz, tak to cervenobile krajkove vpravo - Babiccino udoli. To leve pruhované je takove obycejnejsi, to 2. zas jak mivaly nase (prapra-) babicky tzv. „do paradniho pokoje“ ;) :mrgreen: Muzu se zeptat, odkud to je, jeste jsem takove nazvy povlečení nevidela :think: Ale mne by se vic libila modrobila kombinace, záleží teda, jak máte zarizenou chalupu, co se tam hodí vic…:)

@Hoa Mai Komunisticky jsou spis tresne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
@mroe píše:
Nelibi se mi ani jedno. Kdybych musela volit, vzala bych to pruhovane ( doufam, ze to, co vidim jako puntíky, nejsou jahody). Oboji je podle me tak na chalupu, to druhé si ale dovedu pradstavit tak v roubence po babicce, jinak nikde.

Maliny! A je to na chalupu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664

A proč nekoupíte obojí na střídačku, stejně je dobré mít dvoje, když je to jedno v prádle, ne? Asi taky spíš to vpravo, ale bez té krajky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.9.19 13:53
@Bubla Bůčková píše:
Ty jo, horko těžko vzpomínám jestli jsem krom bílých povlečení v nemocnici a hotelu někdy v životě viděla jednobarevné povlečení :think:

Já mám většinu povlečení damaškové a to je jen jednobarevné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11648
27.9.19 14:13

Ani jedno. Ten první vzor nemusím od dětství, ale každému se líbí něco jiného.
Třeba chalupa ve mě evokuje bílé povlečení s proužky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.9.19 14:20

Hlasuju pro to vpravo, takový chalupový s těma krajkama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.9.19 14:26

Nelíbí se mi ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.9.19 14:32

Když už tak to vlevo. Jinak podotýkám, že na chalupu by to chtělo modrobílé povlečení, když už něco stylového, a nejlíp kanafas.

• Citovat
  • Upravit
76123
27.9.19 14:32
@mroe píše:
Nelibi se mi ani jedno. Kdybych musela volit, vzala bych to pruhovane ( doufam, ze to, co vidim jako puntíky, nejsou jahody). Oboji je podle me tak na chalupu, to druhé si ale dovedu pradstavit tak v roubence po babicce, jinak nikde.

však to má být povlečení na chalupu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
27.9.19 14:34

@helenabr3 to vpravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...