Povolání od 20:00 do 1:00
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@JiříkMazlík Blbost, nocni kluby jedou do rana, ne do jedne hodiny. A myslim to obecne, ne pouze v dobe covidu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pekny vecer vsem preju.
Chtela bych se zeptat jake vas napada povolani pro zenskou v Praze, ktere je kazdy den od pondeli do nedele od 20:00 do 1:00? Co to muze byt? Dekuji za vsechny napady a podnety.Příspěvek upraven 29.12.21 v 22:19
Přijímání a odesílání objednávek. Nedávno mi jedna paní povídala, že tohle dělala, když měla malé děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@janickaIII jake prijimani a odesilani objednavek?
Nevím, kde to přesně měla, zda VO nebo nějaký řetězec, tak nevím, neptala jsem se víc. Dělala to tak před 10 lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá nějaký IT support. Ale většinou mají 12 h směny ne takhle končící v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
Barman? Ochranka? Vyhazovac? Bavic?
Pro ženu?
vyhazovačka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musí to být práce na plný úvazek? Měla bych tip na inventury, jednu dobu jsem dělala jako brigádu při RD, ale konec byl u supermarketu spíš kolem 2h, ale bylo to individuální, jak to šlo, kam daleko se jelo aj. Ale je to fakt jen přivýdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pekny vecer vsem preju.
Chtela bych se zeptat jake vas napada povolani pro zenskou v Praze, ktere je kazdy den od pondeli do nedele od 20:00 do 1:00? Co to muze byt? Dekuji za vsechny napady a podnety.
Příspěvek upraven 29.12.21 v 22:19