Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak je to tam aktuálně, nicméně rychlostní omezení na navigaci často nejsou aktuální, musíš prostě koukat z toho okýnka na značky
Nebo se alespoň držet rychlosti, kterou jedou ostatní.
Pokud není v okolí policie, vše je legální a habibi.
Každopádně bych se řídila značkami nebo obecnými dopravnímu předpisy. A pokud si nejsi jistá, pak se řídit tím, jak jedou ostatní, ale Češi obecně neumí řídit, tak bych jela možná o něco pomaleji. Pro jistotu a klid v duši.
@Mikolea No pokud je tam radar, jakože ano, je tam, tak tam policajti vůbec být nemusí a už máš obsílku ve schránce, ty habibi
![]()
Vtípečky, vtípečky no ![]()
Ale zároveň jsem dodala i něco kvalitního s nějakou tou hodnotou, takže habibi ![]()
A ty sis jako nevšimla, jaká je tam značka - jaká rychlost nebo co? ![]()
@barts93 nevšimla, malá mi začala zvracet, nejela jsem nějak rychle max. 85, ale chtela jsem se jen zeptat, poslední, co jsem viděla, byla ze 130 na 110…
@unuděná dekuji, nikdy se mi nestalo, ze by mi malá začala zvracet za jízdy, no poslední,. Co jsem viděla bylo ze 130 na 110,100 a zrovna jsem tam jela sama, ale jak male bylo blbě, tak jsem jela max.85 před tím radarem, takže si myslím, ze tam jsem +- v normě, ale zážitek hrůza, myslím, ze čištění interiéru bude stát víc jak případná pokuta. Ja si na to dávám pozor a sleduji provoz, ale tohle me rozhodilo. Jen me zajímalo, jestli tam tudy někdo nejezdí. Kamarád ni teď rikal, ze tam je radar na 80
@MarAdr Hele tím se netrap, maximálně ti přijde pětikilo pokuta, zaplatíš a je to. Jsou situace, kdy prostě jinak nelze a já to chápu ![]()
@MarAdr
Ahoj, bydlím v Letňanech, myslím, že tam je 80, ale skoro nikdo to tam nedodržuje, podle toho, jak tam jezdí všichni rychle.
Tak pokud jsi jela kolem 85, tak můžeš být v klidu. Myslím, že i ty radary jsou nastavený na trochu víc.
Tak držím palce ![]()
@marti17 dekuji, jela směr od Zdib a v jednu chvíli mi to ukazovala 130, pak jsem si všimla značky 110 a pak nic, nevim, jestli jak to opravovali, tak jestli už tam ty značky vrátili nebo jsem to v tom stresu proste prehledla, ale všimla jsem si, ze navigace říká něco o radaru a na tachometrj jsem měla cca 85. Tak snad to bude ok a dnes jedu na čištění interiéru, zážitek k nezaplacení.
Tim, jak jedou ostatni, bych se moc neridila. Nebo tedy jen v tom smyslu, ze bych nejela rychleji. Nekdy byvam jedina, kdo dodrzuje rychlost.
Tam se evidentne pokuty nedavaji, bezne se tam jezdi 130. 50 tam 100% neni, 80 nebo 100. Pokud nemyslis v tom omezeni.
@Pudloslava píše: Vícedekuji, teď už tam omezení není a prave poslední značka, kterou jsem viděla byla myslím 110 nebo 100, ale před radarem jsem jela 85,tak snad to bude ok. Nevim, jak to zprovoznili, jestli tam značení chybí nebo jsem proste v tom stresu přehledla…,ale snad to bude ok a bude to stát jen čištění interiéru😉
Zdravim, je tu prosím nějaký řidič/ka, kdo jezdí směr Zdiby směr Letňanech. Dnes jsem jela tímto směrem po Cínovecke a navigace mi ukazovala 80km/h a pak jsem sjela na Kbelskou, kde je také radar naproti Mc donaldu v opačném směru a tam mi také ukazovala rychlost 80km/h, jezdí prosím někdo tímto směrem a netuší jak to tam je, dekuji, jela jsem s detmi a malá mi začala zvracet, tak jsem se úplně nedokázala soustředit