Povrchní svět

Anonymní
7.6.19 15:53

povrchní svět

Holky, asi položím velice netradiční a možná hloupou otázku. Koupili by jste si kabelku nebo hadry za několik desítek tisíc korun? Přijde mi hloupé a strašně zbytečný vyhodit tolik peněz za něco, jen proto, že je to značka. Přitom materiál je stejný jako triko ze Zary třeba. Koupili by jste si takový věci kdyby jste vydělávali třeba 100 000 měsíčně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
7.6.19 15:55

Ne. Bylo by mi líto za to dát peníze, které bych jinak mohla dát do bydleni, cestování, zážitků, dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.6.19 15:57

Nekoupila. To bych musela vydělávat miliony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.6.19 15:59

Ano, kdybych vydělávala tolik, tak si koupím dražší a kvalitnější věci ;).

• Citovat
  • Upravit
81479
7.6.19 16:01
@Anonymní píše:
Holky, asi položím velice netradiční a možná hloupou otázku. Koupili by jste si kabelku nebo hadry za několik desítek tisíc korun? Přijde mi hloupé a strašně zbytečný vyhodit tolik peněz za něco, jen proto, že je to značka. Přitom materiál je stejný jako triko ze Zary třeba. Koupili by jste si takový věci kdyby jste vydělávali třeba 100 000 měsíčně?

Ne. Ale koupila bych si třeba nějakou jinou hloupost za několik desítek tis., co jiným přijde jako hloupost.. Nejhloupejsi mi přijde todle moralosticke pohorsovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.6.19 16:04

Stejně tak, jako by si chlap koupil dražší lepší auto, než třeba Felicii ;). Prostě prezentace a jiný životní styl ;).

• Citovat
  • Upravit
21311
7.6.19 16:04

Ano, občas to i dělám. Každého věc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
7.6.19 16:06

Klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.6.19 16:08

Ano, koupila, občas si i něco dražšího koupím, ale ne protože je to značkové…raději budu mít jednu pořádnou kabelku za několik tisíc než několik šuntů třeba té tvé zary, který vydrží ani ne půlku času funkční a pěkné…nejsme tak bohata, abych si kupovala levne veci, tak nejak to je ne? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
7.6.19 16:09

Ze 100 tis měsíčně ne, ale z milionu možná už Jo. :D To už člověka asi neuspokojí hadr ze Zary. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
7.6.19 16:10

Ne. Ale drazí věci než teď ano. Třeba šaty od české firmy nebo návrhářky za 5 tisíc nebo tenisky za dva. Ale dávat za kabelky desetitisíce mi přijde ujetý. I za auto statisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
7.6.19 16:10

Ono je to tezky si to predstavit. Ale mit tolik penez, ze vsechno dulezity je zaplaceny a zajisteny. Tak jestli vam na uctech lezi 4 mega navic nebo 3,9, jelikoz 100tis padlo na kabelku a boty, je vam asi uprimne uplne jedno a vubec nad tim nepremyslite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
7.6.19 16:12

Koupila bych si co se mne líbí ;) Ted jsem taky udělala nákup který by ne každý pochopil :lol: Jo mohla jsem si vybrat něco jiného a můžu za to že to prodávají jen na Slovensku :lol: a to ani eshop do ČR neposílá tak pošle :mrgreen: A to nešlo ani o věc pro mne nebo děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.6.19 16:12

@debra.morgan Nono, náhodou Zara je super ;)!

• Citovat
  • Upravit
5040
7.6.19 16:13

Ano, mám několik velmi drahých značkových věcí. Povrchní není ty věci kupovat a vlastnit, povrchní je odsuzovat lidi, navíc kvůli takové ptákovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová