Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, kam s powerbankou v letadle? Předpokládám, že do příručního, nejsou s tím při kontrole nějaké potíže?
Dotaz je to blbý a já to vím, ale lepší se blbě zeptat, než pak hořce plakat ![]()
Vzdy do prirucneho, ale s velkou powerbankou (co dokaze nabit aj notebook) som mal raz problem. Nastastie som to uhral, ale potom som ju uz nevozil.
Vozím ji v příručním, většinou ji ani vyndat nechtějí, já to dělám teda automaticky se zbytkem elektroniky.
Do příručního, na scanerech vyndat, problém žádný.
Užij si cestu.
Děkuju, mám 40.000 mAh, což jsem googlila, že už by mohl být problém, obal od toho už nemám, tak uvidím, jdu trénovat psívoči, do rezervy beru 20.000 mAh, ta by projít měla bez potíží.
Maximální povolenou kapacitu nevím, ale prý se sčítá kapacita všech zařízení (mobil + powerbanka+ notebook…)
@Jana7ka píše:
Maximální povolenou kapacitu nevím, ale prý se sčítá kapacita všech zařízení (mobil + powerbanka+ notebook…)
fakt? a kdo nebo kde se to sčítá?
@stinga píše:Říkal to kolega, a platí to pro lety do USA.
fakt? a kdo nebo kde se to sčítá?
@Jana7ka píše: Říkal to kolega, a platí to pro lety do USA.
Asi to vezmou odhadem a při pochybnostech to šestou.
Letiště Ruzyně má v podmínkách 100 Wh na jedno zařízení.
No všude píšou mAh ale powerbanky se musí kupovat dle Wh který je relevantní údaj. Je sakra rozdíl jestli máš 40Ah při 3,7V nebo třeba při 7,4
@JiříkMazlík píše:
No všude píšou mAh ale powerbanky se musí kupovat dle Wh který je relevantní údaj. Je sakra rozdíl jestli máš 40Ah při 3,7V nebo třeba při 7,4
Však právě proto to přepočítávají na jednotnou jednotku „Wh“.