Pozdější otěhotnění

289
30.7.11 19:34

pozdejsi otehotneni

holky je tu nektera ktera otehotnela pozdeji a dopadlo to dobre? ja bych mela byt dle kalendare v7tt ale doktori tam nic nevidi,tudiz mam tri moznosti,bud jsem PRAVE OTEHOTNELA POZDEJI,nebo JDE O ZAMLKLY POTRAT a nebo MIMODELOZNI.setkal se s tim nekdo?me bylo jednou znamou receno ze pozdejsi otehotneni dopada zamlklym a nebo deti umiraji male na nejake problemy.jsem uz z toho na nervy.ta nejistota zda se tam za tyden objevi naznak tehu je silena.je mozne otehotnet treba tyden nebo par dni pred mentruaci? a je mozne ze to bude ok? prosim napiste mi zkusenosti diky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
30.7.11 19:54
ivonne píše:
holky je tu nektera ktera otehotnela pozdeji a dopadlo to dobre? ja bych mela byt dle kalendare v7tt ale doktori tam nic nevidi,tudiz mam tri moznosti,bud jsem PRAVE OTEHOTNELA POZDEJI,nebo JDE O ZAMLKLY POTRAT a nebo MIMODELOZNI.setkal se s tim nekdo?me bylo jednou znamou receno ze pozdejsi otehotneni dopada zamlklym a nebo deti umiraji male na nejake problemy.jsem uz z toho na nervy.ta nejistota zda se tam za tyden objevi naznak tehu je silena.je mozne otehotnet treba tyden nebo par dni pred mentruaci? a je mozne ze to bude ok? prosim napiste mi zkusenosti diky :-(

Brali ti HCG???
Jinak samozřejmě pozdější ovulace není nic neobvyklého.
Tady by napovědělo hcg

• Citovat
  • Upravit
30412
30.7.11 20:06

Záleží na tom jaké máš cykly. Já mám 40 denní cykly a tím pádem těhu o 12 dní mladší než by mělo být podle MS. Protože jsme věděla, kdy byla OVU tak jsme podle toho šla k doktorce v době, kdy jsem opravdu byla v 7 tt a už viděla i srdíčko.
S dr. jsme posunutou ovu řešily a říkala že to není problém. Problém bývá spíš s otěhotněním, protože dlouhé cykly bývají většinou anovulační.
Ještě jedna věc. První těhu skončilo v 9 tt kvůli ZT, ale nikdo se ani nezmínil, že by to bylo kvůli tomu, že neodpovídalo podle ms. Problém nastal, když neodpovídalo ani mým výpočtům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
30.7.11 20:37

Já - první otěhu 28.DC (cykly jsem měla delší), srdíčko bylo až v 10.tt. V 6.tt jsem tam měla prd vidět. Že umírají malé na nějaké problémy?? :zed: Kravina.
Podívej, je JEDNO, kdy je ovulka, jestli 10DC nebo 20DC nebo 40DC, prostě je to JEDNO, záleží jen aby byla a aby byla dobrá lute.fáze (od ovulace do krvácení - ideál dva týdny, aby stihla narůst sliznice pro oplodněné vajíčko).
To, kdy je ovulka nemá význam na zamlklé těhu. Taky mám zamlklé za sebou - a tehdy jsem otěhotněla ukázkově, 14.DC. Čili tohohle se neboj.
Chtělo by to odběr hcg - a taky - dělala jsi si těhu test? Kolikátej den cyklu byl pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
30.7.11 20:40

HCG mi delal muj doktro ve stredu a bylo 450 a pak v nemocnici bylo 650 ale pozvalme na dalsi tyden ze porovna hcg ze stejne laboratore,takze ted by melo byt hcg dvojnasobne aby se jednalo o tehutenstvi.podiva se do delohy a pokud tam nebude zadny naznak ani vacku tak jdu na revizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
30.7.11 20:41

cykly mam 28+-2dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
30.7.11 20:46

prvni test jsem si delala tyden po nedostaveni se menstr. a byl pozitivni.hcg jsem mela v patek 650.a to je 20ty den po nedostane mentr. prvni tehu bylo vporadku.otehotnela jsem ukazkove ale v7TThospitalizace kvuli krvaceni.ale vse dopadlo:-) vubec nevim kdy mam ovu..nikdy jsem to nezkoumala.nebylo potreba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
30.7.11 21:19

ahoj,

ja otehotnela pozdeji. Mela jsem pozitivni test a HCG v krvi bylo pres 1000, ale dr stejne na utz nic nevidela. Protoze jsem neustale spinila, dr se bala mimodelozniho, tak me hned poslala do nemocnice, kde maji utz s mnohem vetsim rozlisenim - a tam uz byl videt gestacni vacek v deloze. Tyden na to uz bylo i srdicko a ted mam uz 5m mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
30.7.11 21:33
monika215 píše:
ahoj,ja otehotnela pozdeji. Mela jsem pozitivni test a HCG v krvi bylo pres 1000, ale dr stejne na utz nic nevidela. Protoze jsem neustale spinila, dr se bala mimodelozniho, tak me hned poslala do nemocnice, kde maji utz s mnohem vetsim rozlisenim - a tam uz byl videt gestacni vacek v deloze. Tyden na to uz bylo i srdicko a ted mam uz 5m mimi :-D

Takovýhle konce jsou nej. :hug: Taky mám za sebou kostrbatý cesty, tak vím, jak je to pak bezva. :hug:
Zakladatelko vyčkej ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
31.7.11 01:07

bude to dlouhy tyden.srdce az v krku.nejsem nejmladsi a to tehotenstvi pro me znamena hodne.ale vim ze takovych je tu hodne.pro kazdou z nas co miminko chceme.jen by me nenapadlo ze kdyz mam dve carky na prozku a pujdu k doktrovi s tim zejsem tehotna a tesim se na srdicko,ze tam zadne nebude…:-o proste dalsi zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
31.7.11 08:27

To znam. Nejdriv desna radost ze dvou carek, pak sok, ze na utz neni nic videt a strach z mimodelozniho. Pak v nemocnici najednou mimi na utz uz bylo videt v deloze, ale za par hodin krvaceni, jizda na pohotovost a strach, ze jsem potratila. Mimi tam stale jeste bylo, takze pak cekani na srdicko..... Byly to fakt desne nervy.
Hlavne to nevzdavej - i pres takove zacatky to muze mit happyend.
Drzim palce, at to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
31.7.11 08:40

Ahoj všem,

Já mám cyklus 34-40 dní a v pondělí 25.7. se mi pooprvé ukázaly //, dodnes krádně zesílily… :dance: Testovala jsem Mamatesty, dneska jsem zkusila RapiClear a ten ukázal jen malinkého dušíka :nevim: … Doktor si mě pozval už na středu 3.8., ale mám strach, aby nebylo ještě brzy. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412
31.7.11 09:33

Pavlí, váček by už vidět mohl, srdíčko asi těžko. No uvidíš, zase když si tě pan doktor vyžádal.
Mě rovnou říkala doktorka ať chodím až po 6 tt, já jsem radši chodila až v 7 tt a bylo vidět vše, ale strach jsem měla tentokrát taky strašnej a pořád se bojím aby bylo vše OK. Ale oba doktor i doktorka mě uklidňujou, že teď je to v pořádku tak snad mají pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.7.11 09:47

Ahoj, my jsme uviděli prcka na utz poprvé 6+5, testy jsem měla negativní a jen hcg se zvyšovalo. Neboj, bude to dobré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
31.7.11 10:44

Ahoj, tak moje čerstvá zkušenost, šla jsem k Dr. cca 2 týdny po vynechané MS, nečekala jsem že budu těhotná, jelikož mamatest 10 (ten citlivý) mi až 10 dní po vynechané MS ukázal duha. Mudr měl moc dobrý UTZ (naštěstí) a byl váček 3mm, což dle jeho slov bylo hodně málo, o týden později byl váček 5.8 mm, a Dr. mi oznámil, že je to prostě málo, a s největší pravděpodobností do 2 týdnů potratím. To potěší, že. Šla jsem k jinému, ten neházel flintu do žita, ale měl starý UTZ a viděl jen 8mm, ale nebyl si jist akcí apod (špatný UTZ), tudíž mě poslal za 2 týdny do nemocnice na dobrý UTZ, kdy už mimi mělo 2cm, krásná srdeční akce. Poslední MS byla 16.5.2011, a teď jsem teprve 9+1, takže jednoznačně mladší těhu. Takže nevěs hlavu, vím že jsou to hrozné nervy, ale vyčkat, za to určitě stojí. Držím palce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí