Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj plzenaci.
mame v planu se prestehovat, koupit pozemek, postavit u Plzni, do 20km dstupnost.
Pozemek kolem 1000m² nekam na vesnici do klidu, pozemek okrajovy nebo samostatny, bez sousedu nebo z jedne strany. Klidne u lesa, v ne v zaplavovy oblasti, ale voda v okoli by byla super i nejakej kopec, klidna vesncika s klasickyma sluzbama.
Cena pozemku 500Kc za m² je neco takoveho realneho?
Poradite Plzenaci?
V realitkach toho je kupa, ale je si treba to objet a videt osobne a s realitkama neni dobra zkusenost.
Popripade kde nejlip hledat?
Napiklad v nasi obci na Vysocine se vystavuji pozemky za pusinku 25Kc m² aby prilakali mlade lidi, uz jsem psala do nejakych vesnic starostum, ale zatim bez odezvy.
Dekuji za jakkokoliv radu, navrh hezke vesnice spis zapadne od Plzne SZ, JZ, Z.
Letkov, Tymákov, Starý Plzenec, Sedlec - vše do cca 15km
Nebo pak se staví ve Zbůchu, ale neni tam tak přijemně jako v tech 4 co jsem napsala. Třeba nekdo napíše víc ![]()
@Cricry píše:
Tremosna, Zruc, Senec
Opět cena pozemku nejde po 1000, spíš víc.
Známý teď kupovali pozemek v Kornaticích za 400 m. Ale to je pro mě konec světa. Je to skoro 30 km, blíž do Rokycan než do Plzně, ale je tam krásně.
@renda81 píše:
No ono s tou cenou je to problém kolem 500kč
No jasně, v blízkosti Plzně do 500 bych řekla nereálné.
@renda81 Nejdražší je tam do 1400 za m2
Dá se tam najit i levnejsi. Je jasné, že záleží i na poloze pozemku ![]()
Kdo hledá najde ![]()
Koukala jsem na inzerát na netu půl roku starej a pozemek 1393 m2 za 515 410kč ve Stodě takže to by šlo a tím směrem to není špatný, takže tam je to reálnější
@aminkadf píše:
@renda81 Nejdražší je tam do 1400 za m2Dá se tam najit i levnejsi. Je jasné, že záleží i na poloze pozemku
Kdo hledá najde
chtěla bych ho najít
![]()
opravdu
Jsou tam
Stačí koukat po úředních deskách, tam to maji vypasné ![]()
Jj, v Liticich je taky krasne a možná tam jezdí časteji MHD než do Letkova
![]()