Pozitivní čárka bílá

68
26.8.13 09:25

Pozitivní čárka bílá

Ahoj snažilky a těhulky :kytka: Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s lovením duchů. Vím, že se má počkat až na ms, ale když já jako nová snažilka to prostě nevydržím :oops: Jsem 10 DPO a dostat to mám v pátek. Testuju testama Dr.Max. Dnes se mi stala zvláštní věc. Test hned po nasáknutí ukázal ducha na té čárce, co má ukazovat pozitivitu. Pak se to ztratilo po cca dvou vteřinách a výsledný stav je ten, že je barevná pouze kontrolní čárka a ta čárka ukazující pozitivitu je bílá. Vím, zní to blbě, když poole je taky bílý :-) Je sice bílá, ale má jinej odstín, takže je vcelku dobře vidět. Myslíte, že by to mohlo znamenat, že HCG je zatím tak málo, že proto se to nezabarvuje? Má s tím někdo zkušenost? Jinak samozřejmě vím, že to může být třeba i špatnej test…ale zajímá mě, jestli se to tak stává. díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
26.8.13 09:27

Řekla bych, že to bude špatný test. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.8.13 09:28

@Věra 1986
Promiň za upřímnost : :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
26.8.13 09:33

Ladytesty tohle bohužel dělaj. Taky se mi po nasáknutí ukázala čárka celkem zřetelně a pak úplně zmizla. Trochu mě to štvalo, poněvadž jsem po porodu neměla MS skoro 20 měsíců a nevěděla jsem, jestli nemůžu být těhotná a zrovna tyhle testy mi moc jistoty nedaly :-)
Ale jinak prostě testuj až v den očekávané MS ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.8.13 09:35

Tipla bych na špatnej test ale jinak fakt testuješ moc brzo, ikdyby se čárka objevila, po MS máš teprve trochu jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
26.8.13 09:36

Jestli zmizela, tak je to negativní, on to Max dělá, že se ze začátku zdá, že tam něco bude a pak jak zreaguje s močí a pomalu vysychá, tak zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
26.8.13 09:37

@Věra 1986 zkus to zítra znova. Mě se slabounkej duch ukázal už 11 DPO. Držím palečky:-) a Dr.Max je rozhodně lepší než mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.8.13 09:53

@Lumpik25 Děkuju všem za názory. Na zaschlém testu je ta čárka zkraje trochu červená. Jenže už je to dávno po limitu… Tak díky a těhulkování zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.8.13 09:59

Taky se mi to stalo. byl negativní. držím pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ani nym
26.8.13 12:27

Dr.max a mamatest už nikdy více:skus jinou značku i do budoucna tyhle dávaj jenom nádej a stejne nevíš na čem si. Jásem na takového ducha koukala dva dny a mrcha stejne dorazila. :evil:

• Citovat
  • Upravit
19131
26.8.13 15:08

Ta bílá čárka bude pravděpodobně ta testovací rýha, je dobře vidět na mamatestech, wondfo, a tuším že Dr. Max je stejného typu…takže negativní, pro pozitivitu ta čárka musí být růžová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 18:16

Bila carka, kolem stin

Ahoj, co myslite? Test cemio gravitest 10, do ms 2-3 dny

• Citovat
  • Upravit
4258
30.3.17 18:27

Špatný test, je to jen ryska, musi to byt ruzove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 18:32

Takze vadny nebo negativni? Jestli mam nekde zitra rychle pred vikendem shanet. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.17 17:26

Tak asi vadny test, dnes odpoledne test dr max, jsem 12 dpo a duch ????. Nechraneny sex byl 1 :lol:
Vidite ducha? Ve skutecnosti je videt vic… Jsem zvedava na rano. Ale uz vcera mi prislo, ze vedle te bile carky je duch.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex