Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj snažilky a těhulky
Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s lovením duchů. Vím, že se má počkat až na ms, ale když já jako nová snažilka to prostě nevydržím
Jsem 10 DPO a dostat to mám v pátek. Testuju testama Dr.Max. Dnes se mi stala zvláštní věc. Test hned po nasáknutí ukázal ducha na té čárce, co má ukazovat pozitivitu. Pak se to ztratilo po cca dvou vteřinách a výsledný stav je ten, že je barevná pouze kontrolní čárka a ta čárka ukazující pozitivitu je bílá. Vím, zní to blbě, když poole je taky bílý
Je sice bílá, ale má jinej odstín, takže je vcelku dobře vidět. Myslíte, že by to mohlo znamenat, že HCG je zatím tak málo, že proto se to nezabarvuje? Má s tím někdo zkušenost? Jinak samozřejmě vím, že to může být třeba i špatnej test…ale zajímá mě, jestli se to tak stává. díky!
Ladytesty tohle bohužel dělaj. Taky se mi po nasáknutí ukázala čárka celkem zřetelně a pak úplně zmizla. Trochu mě to štvalo, poněvadž jsem po porodu neměla MS skoro 20 měsíců a nevěděla jsem, jestli nemůžu být těhotná a zrovna tyhle testy mi moc jistoty nedaly ![]()
Ale jinak prostě testuj až v den očekávané MS ![]()
Tipla bych na špatnej test ale jinak fakt testuješ moc brzo, ikdyby se čárka objevila, po MS máš teprve trochu jistotu…
Jestli zmizela, tak je to negativní, on to Max dělá, že se ze začátku zdá, že tam něco bude a pak jak zreaguje s močí a pomalu vysychá, tak zmizí.
@Věra 1986 zkus to zítra znova. Mě se slabounkej duch ukázal už 11 DPO. Držím palečky:-) a Dr.Max je rozhodně lepší než mamatest.
@Lumpik25 Děkuju všem za názory. Na zaschlém testu je ta čárka zkraje trochu červená. Jenže už je to dávno po limitu… Tak díky a těhulkování zdar!
Dr.max a mamatest už nikdy více:skus jinou značku i do budoucna tyhle dávaj jenom nádej a stejne nevíš na čem si. Jásem na takového ducha koukala dva dny a mrcha stejne dorazila. ![]()
Ta bílá čárka bude pravděpodobně ta testovací rýha, je dobře vidět na mamatestech, wondfo, a tuším že Dr. Max je stejného typu…takže negativní, pro pozitivitu ta čárka musí být růžová ![]()
Ahoj, co myslite? Test cemio gravitest 10, do ms 2-3 dny
Takze vadny nebo negativni? Jestli mam nekde zitra rychle pred vikendem shanet. Dekuji
Tak asi vadny test, dnes odpoledne test dr max, jsem 12 dpo a duch ????. Nechraneny sex byl 1 ![]()
Vidite ducha? Ve skutecnosti je videt vic… Jsem zvedava na rano. Ale uz vcera mi prislo, ze vedle te bile carky je duch.