Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám prosbu. Včera jsem si udělala tehotensky test a vyšel pozitivní. Dneska ráno zase o něco čárka viditelnější. Ale sem tam se mi objevi na kalhotách hnědé spineni, nebo po utreni.
První spineni se ukázalo ve středu,
a pak zase nic a o víkendu trošku a dneska taky..
k doktorce mám jít na první návštěvu až 10.6. Tak nevím jestli mám plasit nebo co to je
moc děkuji
@pikola píše:
Dokud neteče krev tak to nic být nemusí
Ne to vůbec, je to takový hnědý vytok spíš. Dobře tak děkuji a info ![]()
@Lebedka99 u nekoho to nemusi nic moc znamenat, nekomu se muze rozjizdet MS. Dr a tim stejne nic nenadela takhle v zacatku. Vetsinou jak jde cerstva cervena krev, je neco spatne. Spineni jeste nemusi nic byt… Tak drzim palce, at to nic neni ![]()
Já jsem na začátku taky špinila. Pak se mi dokonce znovu objevilo kolem 9tt ale vše bylo v pořádku. Jakmile to není čerstvá krev, tak to může být ještě v pohodě.
Kdy jsi měla poslední menstruaci?
@Jessica4 píše:
Já jsem na začátku taky špinila. Pak se mi dokonce znovu objevilo kolem 9tt ale vše bylo v pořádku. Jakmile to není čerstvá krev, tak to může být ještě v pohodě.Kdy jsi měla poslední menstruaci?
Poslední ms byla 20.dubna
docela se bojím. Vůbec je to úplně hnědé jakoby stará krev nebo když končí ms tak jak je tmave hněda. A jen po utreni občas kousek na kalhotkach.. ![]()
Já taky jak jsem byla těhotná měla občas hnědé špinění.. trvalo to nějaké 2 týdny po pozitivním testu
jeden den bylo špinění a pak třeba druhy den ne a třetí den zase ano
teď mám doma tří měsíční mimčo
takže vše v pořádku
hnědá barva nevadí.. hlavně ať není červená
@Denny97 píše:
Já taky jak jsem byla těhotná měla občas hnědé špinění.. trvalo to nějaké 2 týdny po pozitivním testujeden den bylo špinění a pak třeba druhy den ne a třetí den zase ano
teď mám doma tří měsíční mimčo
takže vše v pořádku
hnědá barva nevadí.. hlavně ať není červená
Tak teď jsi mě potěšila. Tak já uvidím ještě do středy a možná pro jistotu zajdu k Dr ať se mrkne. Testik mi ale sílí tak snad bude vše v pořádku moc děkuji. ![]()
@Lebedka99 píše:
Tak teď jsi mě potěšila. Tak já uvidím ještě do středy a možná pro jistotu zajdu k Dr ať se mrkne. Testik mi ale sílí tak snad bude vše v pořádku moc děkuji.
Mám to uplně stejně jako měla @Denny97. Špinení začalo taky pár dní po pozitivním testu. Jeden den ano, pak den ne, pak tri dny, pak za
s ne, uz cca 14 dní. A dle hcg a utz zatím vše ok. Ale je to stresující, už se nemůžu dočkat další kontroly. Držim palce.
@Lebedka99 píše:
Poslední ms byla 20.dubnadocela se bojím. Vůbec je to úplně hnědé jakoby stará krev nebo když končí ms tak jak je tmave hněda. A jen po utreni občas kousek na kalhotkach..
Tak bys měla být dneska 5+4? Za mě si myslím že to nic nebude, ale když budeš v klidu ty, bude to lepší i pro malé. Kdyby tě to hodně trápilo, tak zkus zavolat Dr aby tě vzala dříve
ale jak jsem psala. Taky jsem to tak měla a vše bylo ok. ![]()
@Jessica4 píše:
Tak bys měla být dneska 5+4? Za mě si myslím že to nic nebude, ale když budeš v klidu ty, bude to lepší i pro malé. Kdyby tě to hodně trápilo, tak zkus zavolat Dr aby tě vzala dříveale jak jsem psala. Taky jsem to tak měla a vše bylo ok.
No nedokážu říct kolikátý jsem, ve středu 20.5. Jsem si dělala test a byl negativní a včera prvne pozitivní
. No bojím se… hlavně aby se neobjevila ta červená ![]()
@Anonymní píše:
Mám to uplně stejně jako měla @Denny97. Špinení začalo taky pár dní po pozitivním testu. Jeden den ano, pak den ne, pak tri dny, pak zas ne, uz cca 14 dní. A dle hcg a utz zatím vše ok. Ale je to stresující, už se nemůžu dočkat další kontroly. Držim palce.
A taky si to měla tmave hnědé? Nějaké křeče jako při MS si měla?? ![]()
@Lebedka99 píše:
No nedokážu říct kolikátý jsem, ve středu 20.5. Jsem si dělala test a byl negativní a včera prvne pozitivní. No bojím se… hlavně aby se neobjevila ta červená
Mrkni na tehotenskou kalkulacku, ja na ni rada koukala. Tady je super: https://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka
Zadas prvni den posledni MS a vyjede ti tyden, jak co ted vypada a tak ![]()
@martina.se píše:
@Lebedka99 nei důvod plasit.. To se stává
Moc děkuju a nevíte proč se to stává je to ta stará krev když se tělo připravovalo na MS nebo? ![]()