Pozitivní ureoplasma

497
25.4.12 14:26

Pozitivní ureoplasma

Ahojky holky,založila jsem novou diskuzi o ureoplasme,pokud máte zkušenosti,určitě napiště…budu ráda za jakýkoliv příspěvek ;)je tu nějaká slečna,žena která se pokoušela o miminko a zjistili ji pozitívní ureoplasmu??Podařilo se někomu i přes tuhle mrchu otěhotnět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4691
25.4.12 14:33

Já ji měla před 3 rokama. Brala jsem asi dva týdny antibiotika (přítel musel taky) a bylo po ní. Dneska jsem těhotná a s otěhotněním žádné problémy nebyly. Být tebou bych to nejdřív vyléčila a až potom se snažila o dítě. Zase tolik času to nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.4.12 14:38

My jsme právě dostali ATB na 20 dní,tak jsem si dneska vzala první paták a jsem zvědavá,prý jsou to silné ale účinné ATB :)doufám,že to zabere :) četla jsem spoustu článku jak způsobuje neplodnost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 15:09

Nepodařilo se to za 10 měsíců, protože jsem měla ureoplasmu. Ovulace se ukazovala na BT teplotách a dokonce i na ovulačních testech, ale utz nebylo dobrý. Žádný dominantní folikul a doktorka mi řekla, že folikuly se asi vyfouknou. V té době jsme nevěděli, proč to tak je a že mám ureoplasmu. Dostali jsme oba ATB na 14 dní. Za 4 měsíce jdu na prevenci, tak si řeknu o stěr na ureoplasmu, zda se po roce nevrátila. Je to svině a ráda se vrací, ikdyž nemám příznaky.

Jo, způsobuje neplodnost, ale spíš jen dočasnou, tedy po čas neléčení nemoci. Po vyléčení se plodnost vrátí. Ale to také záleží na míře zamořenosti v těle a jak dlouho to člověk měl v sobě.

• Citovat
  • Upravit
497
25.4.12 17:18

Anonymní takže pokud jsem to dobře pochopila,tak způsobuje,že nedochází k ovulaci jo??Chápu to správně,protože právě u mě tímhle problémem to začalo a potom jsem si už vyžádala stěry na tyhle potvory :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 17:24
@sladkare píše:
Anonymní takže pokud jsem to dobře pochopila,tak způsobuje,že nedochází k ovulaci jo??Chápu to správně,protože právě u mě tímhle problémem to začalo a potom jsem si už vyžádala stěry na tyhle potvory :(

Pravděpodobně to tak bude. Měla jsem ale úplně obrázkový Bazalní graf a ovulační testy byly silně pozitivní 3 dny po sobě, ale já jsem si říkala, že to není možný, proč to nejde…no a na UTZ 3 malý folikuly a to jsem byla už 20 den cyklu a doktorka to neviděla moc dobře. Řekla mi, že k ní ani nedojde, že nemá co prasknout maximálně se ty folikuly vyfouknou a pak asi stoupne progesteron, který ukazoval zvýšení teploty na grafu a pozitivní ovu testy.
To mi dala i clostil, protože jsme nevěděly, že mám ureopl. a místo folikulu se mi udělala velká cysta, který asi pak praskla.

Teď jsme snažení oddálili, tak se ani nesleduji, ale myslím, že to bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
497
25.4.12 17:31

Anonymní přesně jako Ty,nasadili mi clostík a byl mi k ničemu,dvakrát mi píchl na něj pregnyl,ale vše zbytečně,jediné co z těch hormonu mám je 20 kg během pul roka,takže teď to shodit no nevím,nevím…no snad budeme brzy ready a potom se zadaří k mimišku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 19:59
@sladkare píše:
Anonymní přesně jako Ty,nasadili mi clostík a byl mi k ničemu,dvakrát mi píchl na něj pregnyl,ale vše zbytečně,jediné co z těch hormonu mám je 20 kg během pul roka,takže teď to shodit no nevím,nevím…no snad budeme brzy ready a potom se zadaří k mimišku ;)

Však jak se přeléčíte, tak to půjde. Budu držet palce. :palec:

• Citovat
  • Upravit
14112
15.5.12 11:44

ahoj holky taky mám zjištěnou pozitivní ureoplasmu a atb na 10dní klion. Dnes mám i první konzultaci v iscaru tak uvidím co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí