Trhlina u poševního vchodu

2527
21.4.12 23:53

trhlina u poševního vchodu

Prosím poraďte, dnes odpoledne jsem si nějak blbě sedla, když jsem držela malýho a ucejtila divnou bolest. Večer se podívám a mám u poševního vchodu trhlinu! Nekrvácí to, ale trochu to štípe a nevypadá to hezky, je to takový rozšklebený…jsem necelý tři měsíce po porodu, šitá jsem byla až až. Na gyndu se dostanu nejdřív v pondělí, tak prosím poraďte co s tím. Stalo se vám to taky? A co na to dát? Bepanthen? Bojím se třeba nějaké infekce…když to praskne při blbým sednutí, tak co teprv při sexu?! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.4.12 23:55
8o
  • Citovat
  • Upravit
2527
22.4.12 00:00

No díky za reakci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
22.4.12 00:03

Hele asi to musi hrozne bolet,ja bych rano jela na pohotovost na porodni,jinak asi nic,zasypat praskem na rany,popr mazat bepanthenem?krvaci to?no a zadny sex samozrejme

• Citovat
  • Upravit
106
22.4.12 00:06

Ahoj, máš daleko porodnici, ve které jsi rodila? Já bych tam zajela, ať se na to kouknou, když je víkend. Aby se to nezanítilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
22.4.12 00:09

Daleko není, tak tam asi zajedu…ach jo. Bepanthen nám zrovna došel krucinál…na sex nemám ani pomyšlení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
22.4.12 00:13

na tyhle trhlinky pomáhá dubová kůra - v gelu, je v tom i nějaká desinfekce, jinak to pomáhá na hojení (můžou se tím mazat i stehy po šití nebo to funguje i třeba na hemoroidy) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
22.4.12 00:13

určitě bych letěla na pohotovost, to se ti rozjelo v místě šití? protože je to fakt divný, že sis to mohla takhle lehce natrhnout, tak jenom aby se ti to ještě víc nerozjelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
22.4.12 00:15

Jojo, měla jsem tam steh. Taky mě to vyděsilo, že jen při blbým nasednutí se to rozjede :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
22.4.12 00:17

tak jestli to bylo v místě kde tě šili, tak se fakt povolil steh, tak to bych jela na pohotovost, možná né teď v noci, ale ráno určitě hnedka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
22.4.12 00:21

tak to je mazec, že tři měsíce po porodu se to dokáže takhle rozjet :-( jestli tě to teda nebolí a nekrvácíš, tak myslím, že do rána to ještě počká a do té doby všechno opatrně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
22.4.12 00:23

Je to mazec, jsem z toho hotová, jakoby nestačilo jak moc jsem byla šitá…Nekrvácím a jen to štípe, tak vydržím do rána a pak asi pojedu, no. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.4.12 00:25
@Nikolacek píše:
Prosím poraďte, dnes odpoledne jsem si nějak blbě sedla, když jsem držela malýho a ucejtila divnou bolest. Večer se podívám a mám u poševního vchodu trhlinu! Nekrvácí to, ale trochu to štípe a nevypadá to hezky, je to takový rozšklebený…jsem necelý tři měsíce po porodu, šitá jsem byla až až. Na gyndu se dostanu nejdřív v pondělí, tak prosím poraďte co s tím. Stalo se vám to taky? A co na to dát? Bepanthen? Bojím se třeba nějaké infekce…když to praskne při blbým sednutí, tak co teprv při sexu?! :,(

A neruply ti třeba štychy?? Já jsem tedy ještě nerodila a asi ani nebudu ale asi bych si s tím zajela k doktorovi!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
22.4.12 00:26

napadlo mě ještě si to zakápnout pro sichr nějakou desinfekcí, aby se do toho do rána nepokoušel nějakej zánět - ale teda nevím, jestli by to neudělalo víc škody než užitku…
no jestli máš doma kysličník, tak myslím, že tím nic nepokazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
22.4.12 00:29

@Mar__tanka1983 máš pravdu, ale úplně se kroutím při té představě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie