Menstruace po revizi za 6 dnů

Anonymní
18.4.12 13:04

Menstruace po revizi za 6 dnů

Zdravím,
je možné mít menstruaci po revizi po 6 dnech? měla jsem klasické menší špinění, a najednou bum-krev červená a je jí hodně. Začínam mít strach že v nemocnici něco udělali špatně. Doktor přichází v úvahu nejdříve v pátek, je na služebce.
Stalo se vám to taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
18.4.12 13:09

Ne nestalo, ale jela bych do nemocnice. Mě říkali, že ms se dostaví za 4-6 týdnů a v případě nějakýho krvácení dřív mám přijít

• Citovat
  • Upravit
10486
18.4.12 13:11

jak po 6ti dnech? taky jsem tak 4 dny jen špinila a pak přišlo silnější krvácení, určitě je to v pohodě, mě doktorka řekla, že takhle můžu krvácet i 14 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.4.12 13:13

špinění a lehčí krvácení je v pohodě, to mi říkali, že do 14 dní po zákroku, zakladatelka ale píše najednou a hodně, to mi normální nepřijde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10486
18.4.12 13:16

tak jedině jít na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 13:17

ale já prostě nevim jak mam poznat že to je málo, to je celý. Jak mam poznat že to je ještě normální…

• Citovat
  • Upravit
10486
18.4.12 13:21

já nevim tak asi podle počtu vložek, který spotřebuješ za den, mě řekli, že když bych si musela měnit vložku víckrát než normálně tak mám raději přijet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.4.12 13:24

to ti tady asi těžko řekneme, já co mám zkušenost, tak mi to krvácení pomalu den ode dne sláblo. jestli se ti to nezdá, tak bych se nechala prohlídnout, za to nic nedáš a budeš klidnější ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 13:27

to máš dobrý, mě nikdo nic neřekl. Jen: to poznáte :D

• Citovat
  • Upravit
16906
18.4.12 13:29

Mě řekli okamžitě že mám přijít při bolestech a teplotě. Týden po revizi jsem krvácela a týden špinila. krvácíš, ale rozhodně to není menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.4.12 13:32
@Anonymní píše:
to máš dobrý, mě nikdo nic neřekl. Jen: to poznáte :D

to je dobrý :roll: mě se tedy furt ptali, jestli nekrvácím nějak moc a kdyby ano, tak mám hned přijet :nevim: byla jsem před vánocemi a pouštěli mě relativně brzo po zákroku, abych byla doma na štědrý den.
souhlasím s izzz, že ms to rozhodně není ;)

• Citovat
  • Upravit
7257
18.4.12 13:41

já si myslim, že menstruace to určitě není. kdyby jsi jen lehce krvácela nebo špinila, tak bych do pátku s klidem počkala. Ale pokud krvácíš hodně tak bych raději zajela do špitálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.4.12 13:44

Podle mých představ…pokud potřebuješ víc než 7 vložek za den…je to asi moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
18.4.12 13:58

Menstruace to určitě není, jen se asi tělo „dočisťuje“. Přesně jak uz psaly holky, teplota a bolest znamená jet do nemocnice. Jinak bych počkala do pátku na tvého dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asdfjklů
24.4.12 16:15

Mě se to stalo taky a měla jsem infekci… takže bacha!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa