Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne nestalo, ale jela bych do nemocnice. Mě říkali, že ms se dostaví za 4-6 týdnů a v případě nějakýho krvácení dřív mám přijít
jak po 6ti dnech? taky jsem tak 4 dny jen špinila a pak přišlo silnější krvácení, určitě je to v pohodě, mě doktorka řekla, že takhle můžu krvácet i 14 dní ![]()
špinění a lehčí krvácení je v pohodě, to mi říkali, že do 14 dní po zákroku, zakladatelka ale píše najednou a hodně, to mi normální nepřijde ![]()
ale já prostě nevim jak mam poznat že to je málo, to je celý. Jak mam poznat že to je ještě normální…
já nevim tak asi podle počtu vložek, který spotřebuješ za den, mě řekli, že když bych si musela měnit vložku víckrát než normálně tak mám raději přijet
to ti tady asi těžko řekneme, já co mám zkušenost, tak mi to krvácení pomalu den ode dne sláblo. jestli se ti to nezdá, tak bych se nechala prohlídnout, za to nic nedáš a budeš klidnější ![]()
Mě řekli okamžitě že mám přijít při bolestech a teplotě. Týden po revizi jsem krvácela a týden špinila. krvácíš, ale rozhodně to není menstruace
@Anonymní píše:
to máš dobrý, mě nikdo nic neřekl. Jen: to poznáte
to je dobrý
mě se tedy furt ptali, jestli nekrvácím nějak moc a kdyby ano, tak mám hned přijet
byla jsem před vánocemi a pouštěli mě relativně brzo po zákroku, abych byla doma na štědrý den.
souhlasím s izzz, že ms to rozhodně není ![]()
já si myslim, že menstruace to určitě není. kdyby jsi jen lehce krvácela nebo špinila, tak bych do pátku s klidem počkala. Ale pokud krvácíš hodně tak bych raději zajela do špitálu.
Podle mých představ…pokud potřebuješ víc než 7 vložek za den…je to asi moc…
Menstruace to určitě není, jen se asi tělo „dočisťuje“. Přesně jak uz psaly holky, teplota a bolest znamená jet do nemocnice. Jinak bych počkala do pátku na tvého dr.
Zdravím,
je možné mít menstruaci po revizi po 6 dnech? měla jsem klasické menší špinění, a najednou bum-krev červená a je jí hodně. Začínam mít strach že v nemocnici něco udělali špatně. Doktor přichází v úvahu nejdříve v pátek, je na služebce.
Stalo se vám to taky?