Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, včera mi skončilo šestinedělí, rodila jsem císařem. Očistky už ke konci byly žluté, ale ještě stále mi neskončily…měla jste to některá taky tak? K doktorovi se teď nedostanu, malý je nemocný, jsme na antibiotikách tak s ním musím být doma..... Díky za příspěvky ![]()
@nulu86 Ahoj. Já měla po obou porodech očistky téměř přesně 6 týdnů, ale sestřička mi říkala, že můžou být i 8 týdnů. Pokud se ti něco nezdá, tak doktorovi zavolej, on ti poradí
.
to vím, ale tohle je žluté…
@mikitaa píše:
taky muzes hned po sestinedeli dostat MS
Te´d jsem to psala někde jinde, antibiotika dokážou dost rozházet imunitu, zničit mikrofloru ve střevech a tak. Navíc se pořád čistíš. Radila jsem úpravu stravy, lactobacily, jogurty a co se týče enzymů, tedy konkrétně Wobenzymu, tak jestliže asi kojíš, tak se o tom poraď se svým doktorem.
Teda teď na to koukám ještě jednou, ATB bere asi malej, že?:)) To nic nemění na tom, že máš rozhozenou iminutu a výše uvedený postup platí:)
Ahoj, já mám podobný problém, s tím rozdílem, že jsem už skoro tři měsíce po porodu…trápí mě pořád takový žlutavý výtok. Když bys zjistila, co by to mohlo být a co s tím, prosím o info, díky ![]()
@Nikolacek píše:
Ahoj, já mám podobný problém, s tím rozdílem, že jsem už skoro tři měsíce po porodu…trápí mě pořád takový žlutavý výtok. Když bys zjistila, co by to mohlo být a co s tím, prosím o info, díky
Jojo, dr. se nad tím nepozastavil. Na gyndě jsem byla dnes a dal mi na to čípky Macmiror, normální už to není.