Pupínek na děložním čípku

saracenka
21.4.12 21:12
@Anonymní píše:
ahoj holky,začala jsem si zjištoovat pomoci hlenu a čipku kdy mám ovulaci a zjistila jsem že na nem mám nejaky pupinek a šla na gynekologii ale dr. jsem to neřekla.Delal mi prohlidku ale nic mi neřekl ani mi nedelal stery to taky neni asi normmalní?že?a to jsem byla na kontrole po roce na preventivce.Nevim co si o tom mám myslet. :,( :,( 8o :roll:

radši si tam nešahej at nezaneseš infekci ,je to normální,doktor nic neřekl ,věř odborníkům

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.4.12 21:28

Nesahej????a jak teda jinak zjistit stav čípku?????
neboj.....čípek nemá hladký povrch…vysleduješ,že se to mění…
A MMCH sledovat čípek je myslím ta nej metoda…podle něj poznám příchod MS úplně na 100%

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.4.12 21:30
@Anonymní píše:
Nesahej????a jak teda jinak zjistit stav čípku?????
neboj.....čípek nemá hladký povrch…vysleduješ,že se to mění…
A MMCH sledovat čípek je myslím ta nej metoda…podle něj poznám příchod MS úplně na 100%

tak si kup ovulační testy ..

• Citovat
  • Upravit
17359
21.4.12 21:32

male vriedky su v pohode, on zas zmizne, keby to bolo nieco vazne, doktor by Ti urcite povedal :D

@saracenka he he, vtipne, ze zanesie infekciu :lol: predpokladam, ze si ho kontroluje v sprche a ze nema vnutri otvorene rany :D

inak, krcok odporucam kontrolovat vzdy v priblizne rovnaku hodinu. on sa totiz meni pocas dna, iny je pred cikanim, aj po cikani.
ale ked dobre poznas svoje telo, tak sa skutocne da podla neho celkom dobre orientovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.4.12 21:34

já si myslím ,že čim víc se v sobě lovíš ,tim si tam zaneseš něco z rukou ..nebylo řečeno jestli přitom stojí ve vaně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17359
21.4.12 21:36

@saracenka myslim, ze z tamponu je vacsie riziko infekcie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.4.12 21:40
@Anonymní píše:
ovulačni testy si dělam taky ale když jsem si nahmatala ten pupinek tak mám strach. Čipek jsem sledovala když jsem se každy večer sprchovala,umytíma prsty.

taky mám pupínek ,je to v pohodě

• Citovat
  • Upravit
795
21.4.12 21:45

holky ja sem si cipek nikdy nenahmatala 8o vzdycky ctu, jak se podle toho dost lidi orientuje, ale ja tam proste nedosahnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.4.12 22:14

A chlap jí tam sahat může? A co sex? :-D Zas to tolik nehroťte :-D

Malý pupínek je skutečně ok. Doktora vyměň, stěry ti udělat měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.4.12 22:17

spíše jsem to myslela ,aby se tolik nezkoumala ,protože je to normální

• Citovat
  • Upravit
227
22.4.12 00:56

Ja si pamatuju ze jsem si kdysi taky nahmatala pupinek a od te doby jsem byla x krat u dokrota i stery jsem mela a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.4.12 08:25

já mám pupínek na děložním čípku snad už od 16, někdy se zmenší. všechny stěry jsou ok. takže klid. :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4099
4.1.13 18:59
@Verun83 píše:
já mám pupínek na děložním čípku snad už od 16, někdy se zmenší. všechny stěry jsou ok. takže klid. :hug: :kytka:

Ahojky já bych také byla klidná, tyto malinké vřídky jsou naprosto normálně a pokud chodíš pravidelně na prohlídky tak se ničeho neboj sama jsem měla, ony se strácí a vrací a pokud dodržuješ správnou hygienu nic se neboj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí