Rosalgin, kdy zabere?

Anonymní
23.4.12 10:21

Rosalgin kdy zabere?

Ahojky holky,

omlouvám se za anonymitu..ale chci se zeptat :oops:

Už tak 2 dny mě to dole svědí a jakoby trošku pálí ale výtok nemám žádný. Koupila jsem si rosalgin a včera jsem si dělala výplach..za jak dlouho by měl zabrat? a je vůbec na tyto projevy vhodný? moc díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
23.4.12 10:24

Já jsem ho koupila, používala a nepomohl mi vůbec. Nepomohlo vlastně vůbec nic, než si zajít na gyndu..jinak se mi to pořád vracelo..teď už mám klídek asi 4 roky (kromě těhu výtoku) a jsem šťasná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 10:29
@lyrica píše:
Já jsem ho koupila, používala a nepomohl mi vůbec. Nepomohlo vlastně vůbec nic, než si zajít na gyndu..jinak se mi to pořád vracelo..teď už mám klídek asi 4 roky (kromě těhu výtoku) a jsem šťasná :mrgreen:

Jejda, to si mě moc nepotěšila :-)ale díky moc…no já na to právě vůbec netrpím, tak nevím co se děje… :?

• Citovat
  • Upravit
41882
23.4.12 10:36

Třeba budeš ta šťastnější a pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.4.12 10:38

S Rosalginem mám zkušenost, že na chvíli uleví od svědění, ale nevyléčí. Pokud někdy trochu kvasinky mám, pomůže mi na to Jenamazol krém (jsou tam tři aplikátory, ale většinou stačí jen jeden, ten krém v pochvě vydrží cca 2-3 dny). Být tebou koupím si v lékárně třeba Canesten, GynoPevaryl nebo něco takového - mívají i jednu tebletu, která by měla stačit. Na lehký začátek by taky mohl být Femigel, ale ten mi připadá spíš preventivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
23.4.12 10:43

Mě Rosalgin pomohl, ale já jinak na mykózy vůbec netrpím, toto byl ojedinělý případ. A cítila jsem výrazné zlepšení hned po prvním výplachu, po druhém už to bylo úplně v pořádku. Takže pokud ti to vůbec neulevilo, tak asi potřebuješ silnější kalibr. Zkus zajít do lékárny, tam ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 10:44
@Gina píše:
S Rosalginem mám zkušenost, že na chvíli uleví od svědění, ale nevyléčí. Pokud někdy trochu kvasinky mám, pomůže mi na to Jenamazol krém (jsou tam tři aplikátory, ale většinou stačí jen jeden, ten krém v pochvě vydrží cca 2-3 dny). Být tebou koupím si v lékárně třeba Canesten, GynoPevaryl nebo něco takového - mívají i jednu tebletu, která by měla stačit. Na lehký začátek by taky mohl být Femigel, ale ten mi připadá spíš preventivní…

Ahojky moc děkuju…asi se poptám na ten Jenamazol krém..myslíš že se vejdu do 200 Kč? včera jsem za ten Rosalgin dala přes 300 Kč (i s aplikátorem)..tak už nevím co koupit..díky moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 10:45
@karkuš píše:
Mě Rosalgin pomohl, ale já jinak na mykózy vůbec netrpím, toto byl ojedinělý případ. A cítila jsem výrazné zlepšení hned po prvním výplachu, po druhém už to bylo úplně v pořádku. Takže pokud ti to vůbec neulevilo, tak asi potřebuješ silnější kalibr. Zkus zajít do lékárny, tam ti poradí.

Právě že já na to taky vůbec netrpím, nevím co se děje…no, jako lepší to asi trochu je..ale nic moc…díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
116
23.4.12 10:46

Já mám zkušenost s výplachem (né přímo Rosalgin), že na svědění/pálení pomůže sice hned, ale zas né „napořád“. I gynekolog mi doporučuje večer výplach a pak na noc globuly. Takže být tebou, koupila bych v lékárně něco na zavedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
23.4.12 11:03

Mě pomohl na poporodní zranění, ale na mikozu teda ne. Ulevil, ale bez bystičky bych se tehdy neobešla. Taky na to netrpím měla jsem to jednou po hodně silných antibiotikách, to se vymlátí mikroflóra úplně všude.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
23.4.12 11:03

Omlouvám se mykozu. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 11:13

Rosalgin je na nic, kup si candibene, stoji to par korun, od mykozy pomuze rychle

• Citovat
  • Upravit
3236
23.4.12 11:20

a taky je dobré brát probiotika :-)… Famigel je dobrý jako prvence.Rosalgin mi nikdy nepomohl - musíš udělat výplach a pak si dát tabletku( candibene,nebo něco jak holky radily ) aby to mělo smysl.
canesten 1tbl. z lékárny zkus to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
23.4.12 11:30

mě Rosalgin vůbec nepomohl, spíš naopak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 11:30
@Anonymní píše:
Rosalgin je na nic, kup si candibene, stoji to par korun, od mykozy pomuze rychle

A to je tableta na zavedení? To candibene? jak tak vidím, tak s ním Rosalginem jsem možná udělala chybu…300 Kč v háji.. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa