Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To poznáš při koupi podle PP
Nebo chceš adoptovat od někoho?
Někteří jsou podle fotek. Ale, že nepoznáš aspoň některé plemena
je hodně zvláštní, každý člověk by měl mít nějaký základní rozhled
Ano plemena poznat jsou, ale u většiny to z takové fotečky nejde rozlousknout zda jsou to kříženci či čistá plemena. U každého plemene jsou určitě poznávací znaky a to zde nejde posoudit.
Jen druhá fotka v horní řadě, buď nepoznám plemeno nebo moc dlouhý čumák. Ten York bych řekla, že je bezpapirak, takže může mít v genech kde co, ale bez celkové stavby nejde říci co vše je špatně a zda. Jinak jsou ta plemena poměrně jasná.
@smajlik345 píše:
Někteří jsou podle fotek. Ale, že nepoznáš aspoň některé plemenaje hodně zvláštní, každý člověk by měl mít nějaký základní rozhled
To bys taky mohla napsat, že je hodně zvláštní, když někteří neovládají češtinu prvního stupně ZŠ
Každý zvládá něco jiného.
A ne, podle těchto fotek se nedá poznat, jestli jsou psi čistokrevní nebo kříženci.
Mě by zajímalo co je to dole úplně vpravo.
Jinak pokud je to s PP tak si i prověř CHS, ale to by jsi se takhle neptal/a.
Bez PP nepoznáš nic. A každý pes bez PP může být křížený.
Krom toho vzhledu se ptej na povahové vlastnosti, v čem pes vyrůstal, ideálně vidět jak se chová doma, venku, mezi lidmi, zvířaty, atd…
@Anonymní píše:Příspěvek upraven 03.02.23 v 14:01
Ti první dva jsou nějací kříženci pitbula, staforda, jorkšír, pak dva rotvajleři, labrador, výmarak a to poslední vypadá na lousianského leopardiho psa nebo křížence tohohle plemene.
@kocourGarfield píše:
Mě by zajímalo co je to dole úplně vpravo.
Jinak pokud je to s PP tak si i prověř CHS, ale to by jsi se takhle neptal/a.
Bez PP nepoznáš nic. A každý pes bez PP může být křížený.
Krom toho vzhledu se ptej na povahové vlastnosti, v čem pes vyrůstal, ideálně vidět jak se chová doma, venku, mezi lidmi, zvířaty, atd…
Podle mě žádného psa nekupuje, jsou to nějaký obrázky z netu, úkol do školy nebo něco takového.
Nejspíš vše bude bez PP. To je z bazoše ne? A pokud nemá pes PP tak majitel štěňat může nakecat cokoliv ![]()
@Markéta80 píše:
Nejspíš vše bude bez PP. To je z bazoše ne? A pokud nemá pes PP tak majitel štěňat může nakecat cokoliv
Bratranec koupil černého labradora a vyrostl z něj vlčák. Sice brouk ale vlčák. ![]()
@Anonymní píše:
Jsou někteří křížený?
Pokud nemá PP, je to kříženec.. nepodporuj mnozky
@Atisia ono na těch štěňatech se to poznává kolikrát blbě a když někdo chce určité plemeno tak musí hledat v CHS. ale zase štěně labradora a vlčáka vypadá jinak ne?
Kolikrát u kříženců v jednom vrhu každé štěně vypadá úplně jinak.
@smajlik345 píše:
Někteří jsou podle fotek. Ale, že nepoznáš aspoň některé plemenaje hodně zvláštní, každý člověk by měl mít nějaký základní rozhled
Proč by musel mít nutně každý člověk rozhled ve psech? Třeba ho to nezajímá, nebo dosud nějak zvlášť nezajímalo. Třeba já nerozeznám auta, jediné co rozliším stoprocentně je barva
a fakt si nemyslím že nemám rozhled a jsem ÚB.
@Markéta80 píše:
@Atisia ono na těch štěňatech se to poznává kolikrát blbě a když někdo chce určité plemeno tak musí hledat v CHS. ale zase štěně labradora a vlčáka vypadá jinak ne?Kolikrát u kříženců v jednom vrhu každé štěně vypadá úplně jinak.
Vypadal jak malej černej labrador. Já se ptala Jestli je cistej. Nelíbil se mi delší a užší čumak. No, nebyl.
ale já byla zla a nepřála jim svou otázkou labradora.
Jsou někteří křížený?