Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tvl, tak syn ti přijde v poho, že mění prostředí a že mu ničíte jistoty a zázemí, ale kočička by chudák z toho mohla utrpět újmu??? Vy se mi snad zdáte… ![]()
Kočka ti nepřijde v pohodě a dítě ano?
Mě zase týden co týden měnit dítěti životní podmínky přijde hrozné…
https://www.denik.cz/…0201014.html?…
Příspěvek upraven 02.02.23 v 14:08
@Fee-bee píše:
Tvl, tak syn ti přijde v poho, že mění prostředí a že mu ničíte jistoty a zázemí, ale kočička by chudák z toho mohla utrpět újmu??? Vy se mi snad zdáte…
No, dala bych tomu určitý čas. Pokud bude v pohodě kočka, bude i syn. A pokud ne, musíte to nějak řešit.
@Fee-bee Syn si narozdíl od kočky sám vybral že to chce takhle, nabízeli jsme mu i jiné varianty ![]()
Já bych to nedělala, aspoň naše kočka nese každou změnu těžko, vždy si v novém prostředí několik dní zvyká. Když je to jednou za čas, třeba kvůli dovolené, tak to jde, ale tahat ji někam každý týden mi přijde jako trápení toho zvířete.
@Anonymní píše:
@Fee-bee Syn si narozdíl od kočky sám vybral že to chce takhle, nabízeli jsme mu i jiné varianty
Předpokládám, že syna jste postavili před hotovou věc, že rozvod bude a jemu jste jen dali vybrat možné formy budoucího soužití. Nebo jste se ho ptali, jestli si myslí, že by se rodiče měli rozvést a on se mezi Vámi měl tak nějak plácat?
@Fee-bee píše:
Tvl, tak syn ti přijde v poho, že mění prostředí a že mu ničíte jistoty a zázemí, ale kočička by chudák z toho mohla utrpět újmu??? Vy se mi snad zdáte…
Vůbec nerozumíš kočkám a ještě si to úplně schválně překroutila. K tématu pro zakladatellku, je to blbost. Ať táta pořídí synovi jinou kočku, která bude u nej pořád a tuhle kočku nechte doma.
@Fee-bee Ne opravdu jsme se neptali syna na svolení zda se smíme rozvést. Nejsme blázni ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Děkuji, taky mi to tak přijde.
Ano, vnímáš to správně, se psy je to jiné, tam by to problém nebyl, ale pro kočku to ideální není.
Já bych to s mickou zkusila, pokud bys byla zákazem za zlou a bylo by to mužem obráceno proti tobe. Je to ale absolutně proti její přirozenosti, když bude vyvádět, tak máš jasno, že ne. Může se stát, že bude flegmous (nepravděpodobné).
Ale bacha, může se začít mstít, někam čůrat, kadit, může to mít špatný vliv na její zdraví, stres u zvířete způsobuje spoustu věcí.
Dobrý den, s manželem se rozvádíme, máme osmiletého syna a dohodli jsme se že ho budeme mít v střídavě péči tedy jeden týden u mě druhý u otce. Syn si usmyslel že by ten týden k otci chtěl vždy brát i kočku, otec ho v tom podporuje. Ale mě to nepřijde v pořádku, aby kočka takhle měnila prostředí. Co myslíte?