POZOR!!!

186
17.1.06 11:35

POZOR!!!

Ahoj maminky a tatínkové,
chtěla bych varovat ty, kteří dávájí na hraní dědičkám mobil. I my jsme tu velkou chybu udělali. Dali jsme ji na hrani starší telefon a včera se stalo, že z něj vyndala baterku a ta ji začala hořet v ručičce. Naštěstí se ji nic nestalo, ale blbě je mi pořád, když si představím co se mohlo stát… Asi mě plno z vás odsoudí, ale vím, že dost lidí i z mého okolí děckám mobil na hraní dávají, tak chci varovat, ať se to nikomu z vás už nestane a nemáte výčitky jako teď my. Strašně si to vyčítám, že jsme takovou kravinu udělali, ale napsat jsem vám to musela, nechtěla bych aby se to někomu ještě stalo.
A ta baterka byla originál, ne z tržnice.
Hezký den, bez pohrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
17.1.06 11:42

Tohle by mě opravdu nenapadlo. Díky za upozornění. Dávala jsem Alžbětce mobil- zamknutý- celkem často. Předminulý týden se i přes zamknutý mobil dovolala na číslo 112,což je rychlá pomoc.Manžel to zjistil jen náhodou, když kolem ní procházel a z telefonu bylo slyšet hlas.Bylo celkem trpané vysvětlit, že opravdu pomoc nepotřebujeme. Celkem mě ale překvapilo, že by mohla 112 vytočit a ještě to potvrdit. teď už ji dám mobil na chvilku a jen pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
17.1.06 11:42

Ahoj,
jsi dobrá, že jsi to napsala, moc díky! :D Já jsem totiž udělala jednou tu samou pitomost taky, vůbec mě to napadlo :oops: , naštěstí se nic nestalo…, je dobře, že i u vás to nakonec dopadlo dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.1.06 11:47

holky,taky by mě to nenapadlo a bojovalala jsem s tím jetsli to mám napsat, protože se fakt stydím, ale jestli to má nějakýmu prckovi pomoct, tak čert vem moje pocity. jsem teď tak vyplašená, že pořád koukám co má v ruce a jestli si neublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.1.06 11:57

Vůbec se nemáš za co stydět, nástrahy číhají na každém rohu a je opravdu těžké všechno promyslet a hlavně domyslet. Málokoho by napadlo, že originální baterka bude hořet (ty z tržnice ano, o tom se hodně mluví). Takže si hlavně nic nevyčítej!!!! A díky za upozornění, i já občas dám Kláře do ruky telefon, sice jsem u ní, ale tohle bych fakt nevychytala :wink: Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
17.1.06 12:05

Taky si myslim, ze se neni za co stydet. Me by ani ve snu nenapadlo, ze se muze neco takoveho stat. Nejak nechapu, jak ta original a jeste vytazena baterka muze sama chytnout 8O Hlavne ze se nic nestalo prckovi.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
17.1.06 12:06

díky moc za upozornění, „samozřejmě“, taky malé mobil občas půjčujeme, nenapadlo mě, co se může stát.
mmch., těch 112 už tam taky měla namačkaných, jen ten hovor odeslat..

ta technika nás zničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.1.06 12:14

no díky za upozornění.
Už víme, co nedělat…
Strašný, fakt !
 NiKi

• načítám...
  • Citovat