Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych se optat. Měli jsme rodinnou oslavu a já to přehnala a potom pozvracela příteli auto… Nemůžeme se zbavit zápachu z pásu a celkově i z celého auta. Zkoušeli jsme to brát sanytolem na praní. Pás jsem tedy radši nebrala. Nevíte prosím někdo jak se toho zbavit? ![]()
Vytepovat..buď můžete sami zajet si na myčku nebo si to nechte udělat od profiku
Nechat vyčistit v myčce, mě stálo čištění celého auta asi 2tis.
Potvrzuji. Dcera nám jednou pozvracela celé zadní sedačky a pomohl jediné tepovač. Buď si půjčit, nebo zaplatit službu. My to vzali se službou a udělali nám u toho i gauč a matrace doma. Za mě super věc.
Jinak než tepovačem nebo profi-čištěním se tohoto smradu fakt nezbavíte..
je to humus, mám na to osobně citlivý žaludek, takže já si do takového auta sednout, pobliju ho znova
ten obsah je prostě hrozně agresivní a běžné čistící prostředky na to nestačí…
stejně jako moč, když je často a dlouhodobě třeba v matraci, tak to už je jen na vyhození, nic s tím smradem pořádně udělat nejde…
Fakt je třeba to vytepovat, bohužel
můžeš si půjčit tepovač domu a vyčistit doma i něco jiného a nebo odvést na čištění.
Pás jde ještě vyčistit Karcherem - vytáhneš ho ven, zavřeš dveře a natáhneš podél boku auta a tím tlakem vapky to z toho dostaneš.
Jeste me napada zkusit takove ty neutralizatory, ja to pouzila kdyz mi kocicka pocurala gauc a zabralo to, ono to vytahne ten smrad, predtim jsem to vycistila sodou a octem a pak nastrikala tady tim a zabralo to, ale ne kazdy vyzkousela jsem jeden a nic druhy ano, zabral BactoDes Special All-Round Odour Remover a kdyz nic tak profi cisteni no..
Profi čištění, nic jiného nepomůže, kdysi byla na to specializovaná myčka kousek od Anděla na Smichove s nonstop servisem, taxikáři jezdívali rovnou tam a když nabírali opilce s potenciálem se v autě zeblít, tak rovnou inkasovali s upozorněním za čištění, tenkrát na přelomu milénia to bylo za dva litry, bývalá kolegyně platila dva a půl litru s dovozem domu a následně čištění taxíku, zlila se nám na akci jak dobytek a byla vůbec ráda, že ji nějaký taxikář vzal do auta, pac se neudržela na nohou
Nastříkat do auta https://www.alpik.cz/…ost-len/,nás zbavil smradu z cigaret, který byl v tapecírování, já jako nekuřák jsem cítila i po vytepování auta nikotin, používám i na nepříjemný zápach pelíšku našeho pejska, značkuje si ho pořád dokolečka, vyperu, pocvrká, asi mu nevoníme ![]()