Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Hrozina je ale já tam mám pořád ale tím že chci tu otočnou sedačku sakra ![]()
@Kebinka píše:
@Hrozina je ale já tam mám pořád ale tím že chci tu otočnou sedačku sakra
Ta je na houby ![]()
Ahoj ja mam ted taky nove britax. Sice je to britax b-agile plus ale jsem max. spokojena.
Měla jsem Valco a zdá se mi pro půlroční dítě velký. Malého jsem tam dávala v devíti měsících a celkem tam plaval.
@Mandy12 jsem s tím hrozná no ale pp book je rezervovaný takže uvodíme ale asi teda půjdu do smartu
@Lidym děkuji za radu…no já mám gt3 a to je mega sporťák ale zase se ho nevzdám to je pan kočár…
Není zač. Taky jsme o GT3 uvažovali, ale malý měl skoro 2 roky, tak snad příště. Měla jsem kombinaci Firkon Verano, v korbičce vozila do 7 měsíců a pak v tom sporťáku, ten je malý, ale vadilo mi polohování do 3 poloh. V tom Bylo Valko zase dobré. Asi bych ti radila prcka do těch kočárků zkusit dát.
@Lidym já ho kupovala na prostřední dceru jako sporťák a byl naprosto luxusní byla jsme s ním 2× na dovolené vše jsme dali pod kočár do koše a vyspala se v něm jak jedna tak druhá dcera…a to měli loni 2 a 3 roky a myslím si že až teď předělám malou do sporťáku tak ty dvě bosorky tam hned vlezou
ale mrzí mě že nevidím na malou. ona se mi teda vejde ještě do hluboké ale na tu dovolenou by asi měla lepší sporťák
jinak já měla první kočár v-travel za rok jsme museli kupovat pro dvojčata abych mohla s holkama jezdit a pak jsme si koupila gt3 byla to moje srdcovka a budeme mě ho hodně líto ho prodat až odroste třetí dcera.