PP Book plus/Britax B-smart/Valco

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1086
9.7.15 20:39

To je super cena. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.7.15 21:32

@Hrozina je ale já tam mám pořád ale tím že chci tu otočnou sedačku sakra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.7.15 22:31
@Kebinka píše:
@Hrozina je ale já tam mám pořád ale tím že chci tu otočnou sedačku sakra :-)

Ta je na houby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
9.7.15 22:45

Ahoj ja mam ted taky nove britax. Sice je to britax b-agile plus ale jsem max. spokojena.

• Citovat
  • Upravit
2780
9.7.15 22:52

Měla jsem Valco a zdá se mi pro půlroční dítě velký. Malého jsem tam dávala v devíti měsících a celkem tam plaval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.7.15 22:52

@Mandy12 jsem s tím hrozná no ale pp book je rezervovaný takže uvodíme ale asi teda půjdu do smartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.7.15 22:54

@Lidym děkuji za radu…no já mám gt3 a to je mega sporťák ale zase se ho nevzdám to je pan kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.7.15 22:59

Není zač. Taky jsme o GT3 uvažovali, ale malý měl skoro 2 roky, tak snad příště. Měla jsem kombinaci Firkon Verano, v korbičce vozila do 7 měsíců a pak v tom sporťáku, ten je malý, ale vadilo mi polohování do 3 poloh. V tom Bylo Valko zase dobré. Asi bych ti radila prcka do těch kočárků zkusit dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.7.15 23:00

Ony ty všechny kočárky jsou si dost podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.7.15 23:07

@Lidym já ho kupovala na prostřední dceru jako sporťák a byl naprosto luxusní byla jsme s ním 2× na dovolené vše jsme dali pod kočár do koše a vyspala se v něm jak jedna tak druhá dcera…a to měli loni 2 a 3 roky a myslím si že až teď předělám malou do sporťáku tak ty dvě bosorky tam hned vlezou :-) ale mrzí mě že nevidím na malou. ona se mi teda vejde ještě do hluboké ale na tu dovolenou by asi měla lepší sporťák
jinak já měla první kočár v-travel za rok jsme museli kupovat pro dvojčata abych mohla s holkama jezdit a pak jsme si koupila gt3 byla to moje srdcovka a budeme mě ho hodně líto ho prodat až odroste třetí dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí