Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, potřebovala bych radu a zkušenosti maminek kdo mají tyto kočárky. Jsem majitelkou pp GT3 a jsem s ním spokojená ale chtěla jsem sporťák na dovolenou a nebo na občasné ježdění…můj požadavek je aby šla sedačka po a proti směru jízdy. Ano valco není ale každý si ho taky chválí…řekla bych že vypukla Valco mánie ![]()
budu ráda za každou radu a zkušenost ![]()
@Mandy12
myslíte
já nevím moje srdcovka je pp gt3 ale pro mě velký sporťák na půlroční dítě proto jsem koukala po jiných a možná trochu levnějších variantách
@Kebinka píše:
@Mandy12myslíte
já nevím moje srdcovka je pp gt3 ale pro mě velký sporťák na půlroční dítě proto jsem koukala po jiných a možná trochu levnějších variantách
Já jsem pořídila právě Britax a jsem fakt maximálně spokojena. ![]()
Mám Book a je to nejlepší kočár, co jsem kdy měla v ruce. Mám teda tu verzi s neotočnou sedačkou, ale super se ovládá jednou rukou, má velký a snadno přístupný koš, i tříleťák tam spí, boudička se dá sklopit, aby tam nesvítilo nebo nefoukalo, za mě super. ![]()
@Mandy12 jaký máte prosím britax
@Hrozina tak zatím u mě taky vede book i když mám možnost koupit za dobré peníze ale chtěla jsem plus tak nevím zda to oželet a vzít book
@Kebinka píše:
@Mandy12 jaký máte prosím britax
@Hrozina tak zatím u mě taky vede book i když mám možnost koupit za dobré peníze ale chtěla jsem plus tak nevím zda to oželet a vzít book
BM3
Ta otočná-neotočná sedačka záleží na dítěti, já bych ji u druhýho neužila, chtěl vidět. U prvního jsem měla jinej kočár a bylo to potřeba. Ty otočný prý bývají užší a s otočenou sedačkou hůř ovladatelný, prý mají jinak těžiště, ale nevím, jak to má Book, jestli je to pravda.
@Hrozina tak já jsem holky vozila taky obráceně ale teď tu třetí ta je fakt mamiňák a přijde mi malá v půl roce aby byla otočená ke mě obráceně ale to je asi jen teď můj dojem asi nebo nevím…mám nabídku na book za 2500 tak nevím zda ho vzít