Panická porucha a deprese

Anonymní
2.9.20 00:49

PP deprese

Už nemůžu. Potýkám se pátým rokem s panickou poruchou a depresemi. Musela jsem opustit práci, kterou jsem měla ráda a nastoupila do méně náročné. Nedávám to, klepu se tam a brečím, jsem příšerně unavená. Navštěvuju pravidelně psychologa, beru léky, jsou dny lepší a dny horší, ale tyhle propady nezvládám. Co mám dělat, jak mám pracovat, když to nezvládám..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.9.20 08:51

Zkus ECt, nechci znít divné, ale opravdu to funguje a má to mnohem lepší výsledky než antidepeesiva, negativa se dozvím jen od lidí co na tom nebyli. Lidi se zbytečné toho bojí, je toizdravejsi než se cpát pořád lekama… zatímco léky účinkují z 40%-60% TAK ECt na 70% až 90%. Jenže lidí se zbytečné bojí a dělají kolem toho uplnezbytecne halo, pokus ti léky nezabírají ke ti pořád na před, tak do tohoto jnamdostlidi co na to sli a do měsíce az 2 mesice jim bylo líp a byli v pohodě. oproti lékům, které byli už x let. a znám to i od rodinných příslušníků. Takže já vim ze to funguje. Lidi co na do chodi kvůli depresim a PP tak si to chvali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 08:53

Ježíš zase píšu jak deb×l. Pokud je ti po lécích blbě tak do toho jdi

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.9.20 10:32

Hele pokud jsi v ambulantní péči delší dobu a nemá to úplně efekt, tak se s terapeutem pobav buď o stacionáři a nebo o lázních kde mají terpapeutický program - to tedy pak musíš řešit s ošetřujícím psychiatrem.

Držím palce.

Na elektrokonvulzviní terapii ještě nejsi indikovaná - ta se používá až při farmakorezistentních problémech a po hospitalizacích.

nicméně - pokud ti zjevně léky zabírají jen tak trochu, tak bych se taky ošetřujícím psychiatrem nechala poslat do NUDZU na konzultaci k tomu, jestli nejsou na místě jiné léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová