Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Deníííí : tam je, že nechtějí folie, každopádně tvar balíku to má, pokud mi to odmítnou telefonicky, rychle to zabalím ještě do papíru, to by mělo stačit.
Myslím, že vadí, že ta folie drhne.
@misoule píše:
@Deníííí : tam je, že nechtějí folie, každopádně tvar balíku to má, pokud mi to odmítnou telefonicky, rychle to zabalím ještě do papíru, to by mělo stačit.Myslím, že vadí, že ta folie drhne.
Já se tam ptala a ve folii se smí posílat pouze pneumatiky nebo kola na auto a to po dvou kusech k sobě. kočárek chtěj v krabici
a kamarádka mi poslala GT3, což nebylo v moc velké krabici, ale už to byl nadrozměr, takže to předali na paleťák a kdyby kočár nerozflákali, bývali by chtěli po odesílateli doplatit přepravné a na paletě je to už drahé. A taky počítej s tím, že i kdyby ti to vzal řidič a s kočárem se něco stalo, škodu ti neuhradě. Zkušenost stará cca 3 měsíce, dřív jsem taky přes PPL poslala trojku v jedné bedně a nebyl problém, tohle maj asi od doby, co změnili ceník.
maximální délka zásilky (nejdelší strana) 200 cm a zároveň součet obvodu a délky zásilky maximálně 300 cm
takže součet všech 3 stran krát 2 a nemáš šanci se s trojkou vlézt do rozměrů
a ještě edit- teď jsem koukala a kola se dokonce můžou přepravovat jen po jednom ![]()
@araw : ppl jsem zrušila, nakonec nejlepší byla česká pošta, jen v igelitu a papíře, s pojištěním, 33kg za 348 Kč.
Kočárek jsem neposílala, ale v létě nám manžel posílal prostřednictvím PPL dcerky kolo do lázní a vyžadovali zabalit do kartonové krabice. V igelitu vzít nechtěli. Nejspíš kvůli případnému poškození. ![]()
@misoule píše:
@araw : ppl jsem zrušila, nakonec nejlepší byla česká pošta, jen v igelitu a papíře, s pojištěním, 33kg za 348 Kč.
Přes poštu balík o váze 33kg?
Velice divné, pošta po České republice přepravuje pouze balíky do 30kg
Po České republice přepravujeme zásilky s maximální hmotností do 30 kg. Do zahraničí podle zahraničních podmínek. No ale tak hlavně, že je poslán
@misoule píše:
@araw : rozděleno do 3 zásilek, 10, 10 a 13. Šlo mi o cenu.
Nás to kolo stálo dvě stovky ![]()
@teep nechtělo by to oživit ještě jednu diskusi? abychom tu reklamu náhodou nepřehlídly
![]()
Jsem si rikala proc mi tu naskocily same obnovene diskuze o preprave. Tak uz to vim, ale nechapu…
@teep A co se naučit číst? opravdu jsi trapná, takto tady zahltit nové diskuze ![]()