Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nemáte někdo zkušenost s posíláním těžkého balíku přes PPL? Potřebuji poslat posilovací stroj - cca 37kg - podle čeho si účtujou cenu? Pán, co si to kupuje zaplatí převodem, takže PPL ho jen předá?
Za kočár (do 20kg )jsem platila 280,–. Byla jsem kupující, moc info nemám, ale myslím, že na vše ti odpoví přes telefon.
Ahoj, taky jsme posílali posilovací stroj přes PPL. Udělali jsme to asi takto: bylo nutné stroj pečlivě zabalit. Stroj jsme dovezli na centrulu/pobočku do Brna. V poslání nebyl problém, jen se stroj nevlezl do rozměru jedné palety, takže jsme museli zakoupit jakoby dvě palety pro dopravu. Myslím, že to stálo cca 900,– což bylo hodně, ale bylo to právě kvůli tomu, že to byl nestandardní rozměr a tvar a váha byla cca 42 kg. Jinak s tím nebyly problémy.
@Sorbetka Teď jsem tam volala, aby to právě nebyly ty palety, musí to mít určitý max. rozměr a váhu. Takže to vypadá tak, že ten stroj (ač nereda) budeme muset rozmontovat (tedy spíš manža
) a poslat ve více balících, protože cca 900,– je fakt masakr. Díky za info… ![]()
Jo jo byla to pálka, ale já byla ráda, že byl z domu
už jsme ho nepoužívali ![]()
@Sorbetka Ta cena je fakt vysoká. Koupila jsem si ho v zápalu hubnutí a teď je z něj překážející věšák na oblečení…použila jsem ho asi 10* - a zadarmo fakt nebyl
![]()
@SarkaLo píše:
@Sorbetka Ta cena je fakt vysoká. Koupila jsem si ho v zápalu hubnutí a teď je z něj překážející věšák na oblečení…použila jsem ho asi 10* - a zadarmo fakt nebyl![]()
OT: Tak to je super stroj pokud jsi za 10 cvičením zhubla
Taky bych potřebovala takovej zázrak domů
![]()