Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezké odpoledne,
mám dotaz..
Mám fusak Emitex - ten s tou vločkou, tuším kolekce 2011/2012? a nevím jak mám udělat ty díry na pásy? Je to zašité, tak to mám prostříhnout nebo co s tím aby to vypadalo alespoň trochu inteligetně?
… Moc nechápu proč to prodávají zašité…
![]()
@ilyz ahoj, normálně vem nůžky na manikůru a dírky si prostříhej podle potřeby, je jich tam více kvůli stavitelnosti pásu v autosedačce, takže si prostřihni jen ty do potřebuješ, jde to docela dobře a nejlepší jsou fakt ostré a rovné manikurní nůžtičky…
Ahojky, děkujii.. takže stříhat.. ok
já nevěděla jestli se to nemá někde rozpárat nebo tak něco.. ![]()
@ilyz nene, ono je to obšitý, tak se musíš trefit aby se to pak nepáralo… ale fakt to jde dobře ![]()
No jasně, ty díry jsou dělaný stylem dírky na knoflík, ta se taky musí prořezávat. A zašité je to proto, aby si mohl každej vybrat jestli prořízne nebo ne.
Ahojky,
tak se také zkusím přifářnout s dotazem
.
Mám autosedačku ze setu Firkon Verano Long - jmenuje se snad Firkon Cargo, ale ještě ji nemám u sebe. Pásy má tříbodové - nevíte které otvory u toho emitex fusaku mám prostříhnout? ![]()
Ráda bych to předpřipravila manželovi, protože s tím za mnou pojede do porodnice a nerada bych, aby mi to ještě zničil ![]()