Díry - fusak Emitex

585
30.10.12 14:58

Díry - fusak Emitex

Hezké odpoledne,

mám dotaz.. :) Mám fusak Emitex - ten s tou vločkou, tuším kolekce 2011/2012? a nevím jak mám udělat ty díry na pásy? Je to zašité, tak to mám prostříhnout nebo co s tím aby to vypadalo alespoň trochu inteligetně? :D… Moc nechápu proč to prodávají zašité… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Raďulle
30.10.12 14:59

@ilyz ahoj, normálně vem nůžky na manikůru a dírky si prostříhej podle potřeby, je jich tam více kvůli stavitelnosti pásu v autosedačce, takže si prostřihni jen ty do potřebuješ, jde to docela dobře a nejlepší jsou fakt ostré a rovné manikurní nůžtičky…

• Citovat
  • Upravit
585
30.10.12 15:02

Ahojky, děkujii.. takže stříhat.. ok :D já nevěděla jestli se to nemá někde rozpárat nebo tak něco.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
30.10.12 15:08

Prostřihnout ;-) jde to dobře, taky ho mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
30.10.12 15:09

@ilyz nene, ono je to obšitý, tak se musíš trefit aby se to pak nepáralo… ale fakt to jde dobře :*

• Citovat
  • Upravit
15074
30.10.12 15:10

No jasně, ty díry jsou dělaný stylem dírky na knoflík, ta se taky musí prořezávat. A zašité je to proto, aby si mohl každej vybrat jestli prořízne nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.10.12 15:18

Super, mooooc děkujuuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
30.10.12 15:30

Ahojky,
tak se také zkusím přifářnout s dotazem :think:.
Mám autosedačku ze setu Firkon Verano Long - jmenuje se snad Firkon Cargo, ale ještě ji nemám u sebe. Pásy má tříbodové - nevíte které otvory u toho emitex fusaku mám prostříhnout? :mrgreen:
Ráda bych to předpřipravila manželovi, protože s tím za mnou pojede do porodnice a nerada bych, aby mi to ještě zničil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová