Prezentace Powerpoint na Youtube

3127
30.10.12 11:08

prezentace powerpoint na youtube

Ahoj holky. Poradíte mi některá, jak vložit prezentaci v powerpointu na youtube nabo facebook? Vždy mi to píše něco o špatné koncovce a mě už to vytáčí, ale koncovku mi to změnit nejde nebo spíš nevím jak. Díky za rady.

PS: Poznámky typu že jsem debil apod., si nechte pro sebe. DĚKUJI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Navstevnice
30.10.12 11:59

Soubor uložit jako Windows Media Video (WMV). Pozor, je potřeba nastavit automatické přehrávání prezentace.

• Citovat
  • Upravit
6572
30.10.12 12:11

Tak tak, stačí uložit jako WMV nebo WMA…

já jestli mohu, mám taky dotaz, na youtube se mi načte video ale bez zvuku, neíte některá co s tím? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
23.4.13 10:54

A jak o uložím jako windows media video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.4.13 11:59

Tady je nějaký návod
http://office.microsoft.com/…0336763.aspx

Prý to jde od roku 2010, tak tipuju, že bude potřeba novější verze balíčku
M. Office

Jinak třeba zkus napsat do vyhledávače, nejlíp googlu toto

• převod powerpointu na video - nebo podobně, někdo před tebou se tím určitě zabýval a napsal stručný návod

Příspěvek upraven 23.04.13 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.4.13 12:08

Jinak tady jsou formáty co podporuje youtube

http://support.google.com/…in/static.py?…

A tady skvělí program v cz a lehce nastavitelný, který převádí videa na jiné formáty i zvuk lze u videa nastavit na jiný formát - Format Factory

http://www.slunecnice.cz/…mat-factory/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.4.13 12:11
@veverka-andy píše:
Ahoj holky. Poradíte mi některá, jak vložit prezentaci v powerpointu na youtube nabo facebook? Vždy mi to píše něco o špatné koncovce a mě už to vytáčí, ale koncovku mi to změnit nejde nebo spíš nevím jak. Díky za rady.PS: Poznámky typu že jsem debil apod., si nechte pro sebe. DĚKUJI!!!

A nebo pokud to máš pro někoho konkrétního, tak to ulož na server - www.ulozto.cz/ nebo czshare.cz a dodyčnému pošli odkaz, ať si to stáhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
27.8.13 14:55

zaseklá prezentace fotek?

Ahoj, zaboha nemůžu najít nastavení aby si prezentace jela sama, vlastně mi to vždycky přišlo že to musí jet automaticky, ale mě se strany prostě neotáčí a zároveň i zvuk (písničku) mám jen na prvním listě. už jsem prolezla nápovědy a nevím si rady. neporadí někdo? já ani nevím kde zjistit jakou mám verzi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.9.13 17:13
@smutnalucy píše:
Ahoj, zaboha nemůžu najít nastavení aby si prezentace jela sama, vlastně mi to vždycky přišlo že to musí jet automaticky, ale mě se strany prostě neotáčí a zároveň i zvuk (písničku) mám jen na prvním listě. už jsem prolezla nápovědy a nevím si rady. neporadí někdo? já ani nevím kde zjistit jakou mám verzi :zed:

Záleží jestli prezentaci vytváříš, tam bude odpověď komplikovaná, nebo chceš jen spustit cizí prezentaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.9.13 19:30
@Tomul píše:
Záleží jestli prezentaci vytváříš, tam bude odpověď komplikovaná, nebo chceš jen spustit cizí prezentaci..

vytvářím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.9.13 22:55
@smutnalucy píše:
vytvářím

když ji vytváříš, tak musí být někde možnost(je to dlouho co jsem prezentaci dělal), jak rychle po sobě mají stránký jít. Zvolíš časový úsek a po spuštění, by to mělo jít po sobě, tak jak to navolíš.. Skusil bych google

https://www.google.cz/search?…

https://www.google.cz/search?…. mozilla:cs%3Aofficial

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.9.13 22:57

Verzi zjištíž, když dáš start - všechny programy - Microsoft Office - měl by u toho být rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
5.9.13 09:57
@Tomul píše:
Verzi zjištíž, když dáš start - všechny programy - Microsoft Office - měl by u toho být rok

aha tak mám 2007. a v tom nastavení prezentace to všechno dané mám, jen to prostě neběží. Já to asi zkusím přenést do nové nebo to zkusím udělat v Power Directoru i když jsem to ještě nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.13 13:17

Ale když si tak vzpomenu na některé prezentace, které jsem zhlédl nebo protrpěl, tak prezentátor vždy danou stránku vždy sám odklikl. A to z toho důvodu, když prezentuješ a máš nastavený čas pro přechod na dalčí list, je to nevýhodné z toho důvodu, že tvůj výklad můsíš přesně naplánovat, podle chodu té prezentace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.13 13:32

Ale už jsem našel ten přechod i tu hudbu. V 2003 se to dělá tak, že pravé kliknutí myši do prázdného místa - přechod snímku (možnost úplně dole) - a pak se v pravo oběví možnosti a s tím se chce už jen pohrát, je tam vše - po jaké době přejít na další snímek, jaký efekt při přechodu a myslím, že tam jsou možnosti i pro tu hudbu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová