PPM Brno venkov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@eva1404 píše:
Dobrý den,čekám na první peněžitou pomoc v mateřství, zaměstnavatele mám v Brno- venkov, ale stále nic. Přišla už někomu z vás nebo nevíte, kdy ji můžu čekat?
Děkuji.
To záleží, kdy jsi na ni nastupovala a jak zaměstnavatel předal papíry dál. OD toho se to odvíjí. OSSZ má na vyřízení podkladů 30 dnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva1404 píše:
@P4ja
Nastupovala jsem začátkem června.
Tak záleží, kdy to zaměstnavatel odevzdal. Já taky takhle kdysi nastupovala a první ppm mně přišla někdy kolem 20.července. Ono se s tím schumelily ty červencové svátky. Takže se to zdrželo tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja moc děkuji za informace, tak uvidíme, budu čekat. Kdyžtak si po svátcích zavolám.
- Citovat
- Upravit
@eva1404 píše:
@P4ja moc děkuji za informace, tak uvidíme, budu čekat. Kdyžtak si po svátcích zavolám.
No počítala bych později. Zaměstnavatel to většinou posílá na začátku měsíce, když uzavírá i mzdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No počítala bych později. Zaměstnavatel to většinou posílá na začátku měsíce, když uzavírá i mzdy.
A ještě se zeptám, když většině vyplácí začátkem měsíce, mě ji mohou zaslat i v průběhu měsíce? Nevíte?
- Citovat
- Upravit
@eva1404 píše:
A ještě se zeptám, když většině vyplácí začátkem měsíce, mě ji mohou zaslat i v průběhu měsíce? Nevíte?
Tak je rozdíl první PPM a ty následné. Nejsi žádná výjimka. Prostě první chvíli trvá a vyplatí jí, až to zpracují. Další se potom odesílají hromadně většinou na začátku měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
čekám na první peněžitou pomoc v mateřství, zaměstnavatele mám v Brno- venkov, ale stále nic. Přišla už někomu z vás nebo nevíte, kdy ji můžu čekat?
Děkuji.