PPM Brno venkov

eva1404
2.7.21 13:23

PPM Brno venkov

Dobrý den,

čekám na první peněžitou pomoc v mateřství, zaměstnavatele mám v Brno- venkov, ale stále nic. Přišla už někomu z vás nebo nevíte, kdy ji můžu čekat?

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
2.7.21 13:28
@eva1404 píše:
Dobrý den,

čekám na první peněžitou pomoc v mateřství, zaměstnavatele mám v Brno- venkov, ale stále nic. Přišla už někomu z vás nebo nevíte, kdy ji můžu čekat?

Děkuji.

To záleží, kdy jsi na ni nastupovala a jak zaměstnavatel předal papíry dál. OD toho se to odvíjí. OSSZ má na vyřízení podkladů 30 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva1404
2.7.21 13:31

@P4ja
Nastupovala jsem začátkem června. :)

• Citovat
  • Upravit
21091
2.7.21 13:35
@eva1404 píše:
@P4ja
Nastupovala jsem začátkem června. :)

Tak záleží, kdy to zaměstnavatel odevzdal. Já taky takhle kdysi nastupovala a první ppm mně přišla někdy kolem 20.července. Ono se s tím schumelily ty červencové svátky. Takže se to zdrželo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva1404
2.7.21 13:40

@P4ja moc děkuji za informace, tak uvidíme, budu čekat. Kdyžtak si po svátcích zavolám.

• Citovat
  • Upravit
21091
2.7.21 13:48
@eva1404 píše:
@P4ja moc děkuji za informace, tak uvidíme, budu čekat. Kdyžtak si po svátcích zavolám.

No počítala bych později. Zaměstnavatel to většinou posílá na začátku měsíce, když uzavírá i mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva1404
2.7.21 14:16
@P4ja píše:
No počítala bych později. Zaměstnavatel to většinou posílá na začátku měsíce, když uzavírá i mzdy.

A ještě se zeptám, když většině vyplácí začátkem měsíce, mě ji mohou zaslat i v průběhu měsíce? Nevíte?

• Citovat
  • Upravit
21091
2.7.21 14:26
@eva1404 píše:
A ještě se zeptám, když většině vyplácí začátkem měsíce, mě ji mohou zaslat i v průběhu měsíce? Nevíte?

Tak je rozdíl první PPM a ty následné. Nejsi žádná výjimka. Prostě první chvíli trvá a vyplatí jí, až to zpracují. Další se potom odesílají hromadně většinou na začátku měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat