Jakou práci si najít k dálkovému studiu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.3.26 07:14

Práce a dálkově studium

Ahojky, pokud jste studovaly někdo dálkově, jakou práci jste si našli, abyste měly čas na učení?
Nyní dělám zkrácený úvazek, úklid, ale je za to moc málo peněz. Beru si přesčasy jak se dá, ale za ty mi dávají prd..a pak nemám čas na učení, když jdu do práce i večer. Ale nastálo si najít večerní úklid, kde platí dobře, ty jsou, to by bylo velmi náročné. Musela bych chodit denně.
Studuji obchodní akademii, SŠ. Je mi 30+
Děti a muže ještě nemám.
Takže mám méně povinností.

I kdybych si našla úklid na 8 hod, tak je problém zase škola, že každou středu tam musím být 13-19 hodin.
Takhle přijdu 6-12 a stihnu to.
Na školu se vykašlat nechci.
:roll:
Jaké lepší zaměstnání si najít ať mam o něco víc, nečekám žádný velký výdělek, to ne..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8603
20.3.26 07:29

Dělám taky na pul uvazek. A mam k tomu 3 deti…ale taky manzela, kterej pokryje ty výdaje a ja můžu vydělávat zatim min a mit cas na školu. Bez deti a s pul úvazkem mas casove moznosti luxusní… pokud nemáš problem, ze bys nezaplatila nájem nebo ti nezbývalo na jídlo, tak zatím bud, kde jsi. Lepší praci si hledej po dokončení skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4171
20.3.26 07:33

Dělala jsem dálkově taky kolem třicítky, měla jsem plný úvazek, zaměstnavatel mi vycházel vstříc, škola byla pátek odpoledne a sobota. Dvakrát měsíčně.
To co jsem šla v pátek dřív, jsem si pak musela nadpracovat.
Učila jsem se po večerech, víkendech…
Na zkouškové vybírala část dovolené. Školu máš ve které dny a v jaký čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11770
20.3.26 08:14

Ja osobně nedělám, ale mám kolegyně které si při práci dodělávky středni dalkove Vzdělávaly se v oboru..nastoupily jako samotářky a šly studovat zdrávku…zaměstnavatel vycházel vstříc…+praxe v rámci svých směn vpodstate…na den kdy měly skolu si prostě napsaly požadavek na volno. Manžel si teď taky dodělává maturitu…zaměstnavatel též vychází vstříc relativně…manžel si Na ty školní dny teda musí brát dovolenou…ale vždy ji dostane no…akorát teda už druhým rokem jsme bez rodinné dovolené protože on vše vyplaca na tu školu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.3.26 10:34

Pokud máš školu jednou týdně, tak se dá na tom domluvit, dobré je si najít práci, kde je možnost flexibilní pracovní doby. Jinak půl úvazky jsou fajn, ale budeš mít málo peněz. Zkus hledat např. v supermarketu, já takto pracovala celé studium VŠ a mohla jsem si plánovat směny podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ElenaRei
20.3.26 11:01

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 16:39

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.26 11:07

Praxi bohužel nemám. Vždy jsem dělala jen manuální práci.
Půl úvazek je dobrý pro školu, ale mám fakt málo peněz..potřebují zvýšit příjem aspoň o pár tisíc. Za přesčasy platí fakt málo a být od rana do večera v práci a brzy vstávat, to je na mě už náročné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.26 11:07

Tak chci SŠ, protože maturita je základ a také pro lepší pocit, nechci skončit do konce života jen se ZŠ, škola mě baví

• Citovat
  • Upravit
24536
20.3.26 11:09

Zkus supermarkety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40868
20.3.26 11:23
@Anonymní píše: Více

a co nějaké noční v supermarketu nebo v rychlém občerstvení? :think: pokud máš školu jednou týdně, tak ti zbývá 6 dní k možné práci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.26 12:16

Me by nevadil ani ten úklid pokud by platili víc než 120 Kč hod čistého

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.26 12:17

U nové práce se bojím toho, že musím občas dopoledne k lékaři, samozřejmě to není každý týden to zas ne a někdy zkoušky ve škole. Mě by nevadilo si to odpracovat jindy.
Po škole nevím co bych přesně chtěla, možná nějaká administrativa pomocná, inventury? Nevím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.26 12:18

Ja fakt nečekám žádné velké prachy. Ale potřebuji taky spořit. A 120 Kč mi přijde čistého opravdu moc málo

• Citovat
  • Upravit
10844
20.3.26 22:35

A co bys chtěla za nekvalifikovanou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
21.3.26 08:54

To ti tu nikdo neřekne, když nevíme, kde bydlíš (jaké jsou tam příležitosti, zaměstnanost,…) nebo co z té školy už umíš.
Co si slibuješ od té obchodky? Aktuální kvalifikaci máš jakou - základka a práce ve fabrice nebo ještě něco dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat