Práce a přehled adminů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44343
24.5.20 08:12
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Zdravím, nechtělo se mi zakládat novou diskuzi a aktuální přehled adminů bych též uvítala. Ale mám i dotaz - jak je možné, že si anonymní uživatel edituje ( maže) své vlastní příspěvky? Viz diskuze o šikaně při ZK na VŠ, kterou jste zamkli ( a mažete z důvodu úpravy úvodního příspěvku od anonyma, i když je ten příspěvek citován… a který si notoval ještě i v diskuzi sám se sebou, protože nezná kytková pravidla). Díky za vyjádření.

Také jsem se na to dívala, sprostý urazlivy anonym, který si spamuje sám se sebou, píše nevyžádané SZ, i já jsem jednu dostala a ještě si edituje své anonymní příspěvky.

A to jsem se jí ještě v diskuzi zastavala, protože není možné, aby se zkoušejíci choval tak, jak ona popisovala. Teď vzhledem k vývoji diskuze a jednání hystericke uzivatelky si myslím, že vše bylo úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.20 08:26

@Jana206 souhlasím. A píšu to už po x- té. Chápu zamykání, nechápu mazání diskuzí. To tu nemusí být pak žádná pravidla. Když zalozim diskuzi, tak snad počítám i s kritikou. Fůra uživatelek si vymýšlí, zakládají tu samou diskuzi dokola a je to taky plýtvání časem ostatních. Ta diskuze se fakt zvrtla úplně jiným směrem. A vlastně admin to bude mazat kvůli změnám v úvodním příspěvku a ne proto, že byla nevídaně sprostá. To je taky hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.5.20 08:44

Take mi prijde nelogicke, ze nekdo je sprosty a pak aby nemel z ostudy kabat, tak jednoduse pozada o smazani diskuse a ma vyreseno! :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44343
24.5.20 08:44

@DoktorkaZorkaHorká Ano, taky mi vadí, když někdo mrha mým časem tak, že z pleziru požádá o smazání diskuze, bezdůvodně. Z toho důvodu jsem své přispívání na emiminu oproti dřívějšku výrazně omezila. Pravidla pro zamykání a mazání jsou nejednotna, troufnu si říct, žádná. Záleží na tom, který admin to řeší a jak je momentálně naladěn. Ono stačí, když se zakladatelce nelíbí nesouhlasne názory. Tak ať potom nic nezakládá. Dřív před mnoha lety byly diskuze mazany a upravovany jen výjimečně, to si každý rozmyslel, jak tady bude prezentovat sám sebe. Dnes stačí napsat adminovi, že se něco málo nelíbí, žádný problém, diskuzi zamkne a smaže. Co naplat, že tím mrha zbytečně vynalozeny čas ostatních a umazava i ostatním počet příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.20 08:48

@Jana206 to se krouhnou příspěvky i srdíčka? No nene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.20 08:50
Zdravím, nechtělo se mi zakládat novou diskuzi a aktuální přehled adminů bych též uvítala. Ale mám i dotaz - jak je možné, že si anonymní uživatel edituje ( maže) své vlastní příspěvky? Viz diskuze o šikaně při ZK na VŠ, kterou jste zamkli ( a mažete z důvodu úpravy úvodního příspěvku od anonyma, i když je ten příspěvek citován… a který si notoval ještě i v diskuzi sám se sebou, protože nezná kytková pravidla). Díky za vyjádření.

@admin - můžete se vyjádřit? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44343
24.5.20 08:51
@Jana206 to se krouhnou příspěvky i srdíčka? No nene :mrgreen:

To nevím :mrgreen: Ale vadí mi to z principu mrhani toho času. Neporusuji žádná pravidla, přesto mi někdo jen tak z pleziru vymaže příspěvek. Myslím si, že i puberťáci, kteří tu občas spamuji, by měli vědět, že co sem jednou napíši a vloží, tu už zůstane. Dřív se vracely zpět i bezdůvodne úpravy příspěvků neanonymnich uživatelů. Jednu dobu byl trend odhalovat anonymy, kteří neměli pro použití žádný důvod. Dnes si tu každý dělá, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21060
24.5.20 08:59

Dobrý den.

Díky za dotaz, @DoktorkaZorkaHorká.
To, co popisujete, zrovna řešíme. Také nám vadí, že se toto děje - že lze takto zničit základní příspěvek. Určitě o tom budeme ještě mluvit a nastavíme nějaká pravidla, která budou vyhovovat oběma stranám tak, aby se diskuse zpětně nemohla ničit zakladatelem…
Až to vymyslíme, dáme vědět ;-)

Ohledně této jedné diskuse, o které píšete, to skutečně nemá cenu zachovávat, viděla jste, co zakladatelka se svými příspěvky dělala :nevim: Šlo o úplného nováčka, kterého jsme - na jeho přání - smazali… :nevim:

Ale chápu vaše rozčarování… Něco s tím uděláme, aby se to do budoucna nedělo ;-)

Hezký den.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.20 09:01

@admin díky za informace. ;) A je někde k vidění i přehled adminů, tak jak to bylo na začátku této diskuze? Děkuji. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21060
24.5.20 09:07
@admin díky za informace. ;) A je někde k vidění i přehled adminů, tak jak to bylo na začátku této diskuze? Děkuji. Z.

Nyní ne, ale slibuju, že se vám představíme ;-)
Domluvíme se na formě a ozveme se :-)

Myslím, že to je dobrý nápad, dát vám vědět, s kým zde vy - uživatelé - máte tu čest… ;-)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
24.5.20 09:10

@DoktorkaZorkaHorká co jsou Kytkova pravidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.20 09:24
@luckaa85 píše:
@DoktorkaZorkaHorká co jsou Kytkova pravidla?

Kytkove pravidlo znamená, že je cca 10 kytek pro anonymy. Každá diskuze založená anonymem má tulipán. A když překročí počet anonymních uživatelů počet kytek, které jsou k dispozici, tak se to začne točit nanovo. Tulipán už může být první i jedenáctý anonymní uživatel. Není to rozlišeno. Možná by stálo za úvahu i ty anonymy číslovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
24.5.20 10:58
@admin píše:
Nyní ne, ale slibuju, že se vám představíme ;-)
Domluvíme se na formě a ozveme se :-)

Myslím, že to je dobrý nápad, dát vám vědět, s kým zde vy - uživatelé - máte tu čest… ;-)

Petra

Natočte skvělý video promenáda v plavkách a rozhovor na téma, co byste si přála. :wink: 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21060
24.5.20 12:03
@samá práce píše:
Natočte skvělý video promenáda v plavkách a rozhovor na téma, co byste si přála. :wink: 🤩

Díky :D
Navrhnu to zbývajícím adminkám ;-)
Za sebe říkám, že mou promenád v plavkách byste fakt vidět nechtěli :mrgreen: :lol: :dance:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21060
31.5.20 12:19

Ahoj, zdravím,

hodně o nás je myslím v našich deníčcích.

Přímo na eMiminím profilu také leccos objevíte - momentálně adminuje hlavně Dája, Petra, Naty, Kristi, Hani a já.

Občas něco z našeho života (pracovního i osobního) dám na sociální sítě:
Instagram a Facebook.

Já i Petra máme svoje redakční profily (plus sem chodím diskutovat pod svým soukromým nickem):

Hezkou neděli, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová